Πάτρα-Τζωρτζίνα

Πάτρα: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς αυτό είναι το έγγραφο «φωτιά» από το νοσοκομείο Παίδων για την κεταμίνη.

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο αστυνομικός συντάκτης αποκάλυψε στο MEGA αποκλειστικές πληροφορίες για όλα όσα περιλαμβάνει σημαντικό έγγραφο που στάλθηκε στην ανακρίτρια.

Πάτρα-Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι πέντε ευκαιρίες που είχαν δοθεί για να αποτραπεί ο θάνατος των παιδιών

Ειδικότερα, ανέφερε ότι προ μερικών ημερών στάλθηκε στην ανακρίτρια πλήρες επεξηγηματικό έγγραφο από το νοσοκομείο «Παίδων», που εξηγεί τι περιείχε το κιτ που είχαν στην κατοχή τους οι αναισθησιολόγοι που επιχείρησαν να κάνουν ανάνηψη της άτυχης Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο του 2022.

Στο έγγραφο αυτό, σημειώνεται ότι στο κιτ υπήρχαν συνολικά 12 φαρμακευτικές ουσίες για τη διασωλήνωση και τη διάσωση της ασθενούς και ανάμεσα σε αυτές και πέντε αμπούλες των 100 mg υποαραίωση κεταμίνης.

Δείτε ακόμη Πάτρα : Τεστ DNA σε Πισπιρίγκου Δασκαλάκη Τι εξετάζει η αστυνομία

Οι γιατροί τονίζουν ότι καμία από αυτές δεν χρησιμοποιήθηκε, γιατί δεν υπήρχε ανάγκη, καθώς χρησιμοποιούνται εξαιρετικά σπάνια σε ανάγκες διασωλήνωσης.

Ωστόσο, υπογραμμίζουν ότι και οι πέντε αμπούλες να είχαν χρησιμοποιηθεί κατά λάθος από τους γιατρούς, δεν θα μπορούσε να βρεθεί η ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό της άτυχης Τζωρτζίνας.

Πάτρα-κεταμίνη

Δείτε ακόμη Πάτρα : Τέλος του μήνα η παράδοση πορίσματος των ιατροδικαστών Εγκληματική ενέργεια και ο θάνατος της Ίριδας

Παράλληλα, δόθηκε άδεια να εξεταστεί το δείγμα αίματος όπου βρέθηκε η κεταμίνη από εργαστήριο που θα επιλέξει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τον ελεύθερο τύπο, προκειμένου να υπάρξει πραγματογνωμοσύνη και από την πλευρά της κατηγορούμενης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close