Πάτρα: Επίθεση της οικογένειας Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο του Πρωινού

Πάτρα :  Απίστευτη επίθεση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Νίκο Τσιλιπουνιδάκη

Ασύλληπτο περιστατικό, έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα Πάτρα, όπου δημοσιογράφος του Πρωινού είχε πάει για ρεπορτάζ. Πιο συγκεκριμένα, επίθεση δέχτηκε από την οικογένεια της Ρούλας ο δημοσιογράφος Νίκο Τσιλιπουνιδάκη. Λίγο μετά το ρεπορτάζ του Λιάγκα στην εκπομπή, ενώ λοιπόν περίμενε την κ. Ελένη Λεγάτου να βγει από συμβολαιογραφείο, όταν την πλησίασε με το μικρόφωνο για να κάνει κάποια δήλωση, δέχθηκε επίθεση από τον αδελφό της, ο οποίος τη συνόδευε.

Επίθεση σε δημοσιογράφο του Πρωινού από την οικογένεια Πισπιρίγκου
Ενώ, λοιπόν, ο αδελφός της κ. Λεγάτου έσπρωχνε τον δημοσιογράφο, τον ακούγαμε την ίδια ώρα να λέει «Μη με σπρώχνεις»…! Μάλιστα, όταν μπήκαν στο αυτοκίνητο για να φύγουν, φαίνεται ότι ακούστηκαν και κάποιες απειλές…

Πάτρα: Επίθεση της οικογένειας Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο του Πρωινού

Δείτε επίσης: Πάτρα: Η κόντρα μεταξύ των γιατρών και ιατροδικαστών για τον θάνατο της Ίριδας

Μιλώντας στο Mega και στην εκπομπή «Live news» το απόγευμα της Τετάρτης 22/6, ο Μανώλης Σφακιανάκης εκτίμησε ότι θα υπάρξουν κι άλλες ανατροπές στην υπόθεση.

Ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, σημείωσε ότι υπάρχει περίπτωση να βρεθούν άλλα δύο με τρία άτομα στη θέση του κατηγορούμενου. Όπως είπε μάλιστα, θα τους απαγγελθούν κατηγορίες είτε σε βαθμό κακουργήματος είτε σε βαθμό πλημμελήματος. « Άλλα ξέρουμε, άλλα υπάρχουν και άλλα θα γίνουν τελικά…», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Πάτρα: Επίθεση της οικογένειας Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο του Πρωινού

Ο Μανώλης Σφακιανάκης εντόπισε και μία σημαντική διαφορά στην στάση της αστυνομίας σε σχέση με την αρχή της υπόθεσης. Όπως είπε, στο ξεκίνημα υπήρχε μία σημαντική ροή πληροφοριών η οποία τώρα ανακοπεί.

Δείτε επίσης : Πατρα Μαλένα  Ιριδα : Βρήκαν ασφυκτικό θάνατο στον ύπνο τους

Όπως σημείωσε, δε γνωρίζουμε ακόμα είναι τι έχουν δείξει τα ψηφιακά πειστήρια για το έγκλημα της Πάτρας. Τόνισε σύμφωνα με το youweekly.gr την σημασία των κεραιεών για την θέση όλων των προσώπων που έχουν ανάμειξη στην υπό έρευνα υπόθεση. Οι συλλήψεις θα «έρθουν» όταν η Αστυνομία θα έχει δέσει το κατηγορητήριο και για τους υπόλοιπους 2 με 3 υπόπτους, υπογράμμισε.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close