Πάτρα: Έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν θα ομολογήσει αναφέρει ο κ. Δημήτρης Σούρας

Πάτρα: Στο θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Ο κ. Δημήτρης Σούρας αναφέρει πως έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν θα ομολογήσει.

«Δεν μας νοιάζει εάν είναι αδυνατισμένη ή όχι η κατηγορούμενη». Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας επιχειρεί να εξηγήσει την ψυχοσύνθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, με αφορμή και τη νέα άσκηση ποινικής δίωξης για τις συνθήκες που προκάλεσαν μόνιμη εγκεφαλοπάθεια στην κόρη της, Τζωρτζίνα. Η 33χρονη αρνήθηκε ξανά οποιαδήποτε ανάμιξη στην απόπειρα ανθρωποκτονίας του παιδιού της τον Απρίλιο του 2021.

Πάτρα: Αυτά είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Δείτε ακόμη Πάτρα: Αυτά είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Σούρας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Υπάρχει κάτι που πρέπει να καταλάβει ο απλός κόσμος. Από τη μία μεριά έχουμε μία υποστηρικτική γραμμή, την οποία είδαμε από την αρχή, δεν παραδέχεται, δεν θέλει να ομολογήσει. Έχω κάνει έκκληση να ομολογήσει, θα είναι μία λύτρωση για την ίδια.

Πάτρα – Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: Το λιγότερο τέσσερις οι διώξεις!

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι εισαγγελικοί λειτουργοί είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο ποινικό βήμα (Βίντεο)

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, δεν θα ομολογήσει, έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Η υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ήταν διαφορετική, από την αρχή είχα πει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος. Από τη μία έχουμε την υπερασπιστική γραμμή, αλλά από την άλλη, ποιος γιατρός θα πει κάτι διαφορετικό με βάση τα ευρήματα; Να πάει ενάντια στην Ιατρική;».

Και πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι είναι επικίνδυνο να επαναλάβω το τι είναι για μένα η 33χρονη και ο σύζυγός της. Η 33χρονη δεν είναι άρρωστη και δεν θα το κάνει, ούτε θα χρησιμοποιήσει κάποιο χαρτί που να το επικαλείται», υπογράμμισε και πρόσθεσε:

«Δεν έχει καμία σημασία εάν είναι αδυνατισμένη ή όχι, αν μίλησε, δεν έχει καμία σχέση αυτό το πράγμα. Είναι μία γυναίκα που μέσα σε 5-6 μήνες ήταν λαλίστατη, κατηγορούσε γιατρούς, με νοσοκόμους, κατηγόρησε νοσοκομεία, φώναξε όλους τους δημοσιογράφους και έδινε συνεντεύξεις, ευτυχώς μας άκουσε και σταμάτησε, άνοιξε «ροζ» παράθυρα σε αυτή την ιστορία.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ο Ηλιάδης γιατί παρέδωσε την Τζωρτζίνα όταν βγήκε από το νοσοκομείο στη Ρούλα;

Και εκείνη και ο σύζυγος και ξαφνικά μάθαμε πράγματα για την προσωπική τους ζωή, που δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου. Μιλάμε για τρία παιδιά, αναλωνόμαστε σε περιγραφές και χάνουμε την ουσία που είναι η απώλεια των τριών παιδιών». Σύμφωνα με το ieidiseis.gr.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close