Πάτρα: Οι εισαγγελικοί λειτουργοί είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο ποινικό βήμα (Βίντεο)

Πάτρα: Στο θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Είναι έτοιμοι οι εισαγγελικοί λειτουργοί για να προχωρήσουν στο επόμενο ποινικό βήμα.

Ένα «διαρκές εγκληματικό σχέδιο εξόντωσης» της Τζωρτζίνας, με δράστιδα την ίδια της τη μητέρα, διαπίστωσε ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας του εννιάχρονου κοριτσιού. Πράξη που φέρεται να τελέστηκε λίγους μήνες πριν αυτό καταλήξει στο Νοσοκομείο Παίδων λόγω θανατηφόρας δόσης κεταμίνης.

Ποια ήταν, όμως, τα στοιχεία που οδήγησαν στο να κατηγορηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου και για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας, πράξη που φέρεται να τελέστηκε στις 8/4/2021, όταν δηλαδή το παιδί νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών; Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κατηγορητήριο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Πάτρα – Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: Το λιγότερο τέσσερις οι διώξεις!

Δείτε ακόμη Πάτρα – Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: Το λιγότερο τέσσερις οι διώξεις!

Η εννιάχρονη εισήχθη χωρίς παθολογικά ευρήματα. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις καταθέσεις των γιατρών του νοσοκομείου, «ήταν ένα παιδί σε άριστη φυσική και κλινική κατάσταση, το
οποίο δεν θα μπορούσε να εμφανίσει ένα τόσο σοβαρό επεισόδιο, όπως αυτό που οδήγησε στην πρώτη ανακοπή».

Κατά τις ημέρες της νοσηλείας της, η μικρή Τζωρτζίνα συνοδευόταν αποκλειστικά από τη μητέρα της, η οποία παρέμενε μόνη, μαζί της, στο δωμάτιο και φέρεται να εναντιώθηκε στην πρόθεση των γιατρών να δώσουν εξιτήριο στο παιδί, καθώς έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή.

Πάτρα : Η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν τα βρήκε σκούρα τα έριξε στους γιατρούς

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου καίει τον Μάνο Ο Μάνος ήταν παρών (Βίντεο)

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, πάντως, παρά τα όσα στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί εις βάρος της, αρνείται πως τέλεσε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη. Όπως φέρεται να λέει μέσω του συνηγόρου της Όθωνα Παπαδόπουλου για τη νέα κατηγορία που της αποδίδεται:

«Δεν μπόρεσαν να με συνδέσουν με την προμήθεια κεταμίνης και τώρα, για να ενισχύσουν την κατηγορία της δολοφονίας του παιδιού μου, με κατηγορούν και για απόπειρα. Μόνο από υποψίες και χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Καρδιακά επεισόδια είχε υποστεί και μπροστά σε γιατρούς, σε νοσηλευτές και στον σύζυγό μου».

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου καίει τον Μάνο – Ο Μάνος ήταν παρών (Βίντεο)

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η πλευρά της Ρ. Πισπιρίγκου δεν αποδέχεται την ιατροδικαστική έκθεση και βάζει δικούς της πραγματογνώμονες

Η κατηγορουμενη ερευνάται αν είχε εμπλοκή στους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, σύμφωνα με το nassosblog, υπόθεση που χειρίζονται οι Εισαγγελείς Απόστολος Ανδρέου και Αντώνης Ελευθεριάνος.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ο Ηλιάδης γιατί παρέδωσε την Τζωρτζίνα όταν βγήκε από το νοσοκομείο στη Ρούλα;

Οι εισαγγελικοί λειτουργοί φαίνεται πως μετά τις γραπτές εξηγήσεις που έδωσε η 33χρονη ως ύποπτη για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο ποινικό βήμα για την ολοκλήρωση της έρευνας τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close