Πάτρα Φίλη Ρούλας Πισπιρίγκου : Το είχα καταλάβει ότι το είχε κάνει αυτή – Του τα είχα πει του Μάνου

Πάτρα: Μία ακόμη σοκαριστική μαρτυρία από φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου βλέπει το φως της δημοσιότητας: Στην κηδεία της Τζωρτζίνας δεν είχα πάει, το είχα καταλάβει ότι το είχε κάνει αυτή. 

«Αν θα την έβλεπα δεν θα έβγαινε από τα χέρια μου» είπε η φίλη του ζευγαριού

Μία ακόμη σοκαριστική μαρτυρία βλέπει το φως της δημοσιότητας σε ότι αφορά στην Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία παραμένει προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα.

Η φίλη του Μάνου, η οποία γνώριζε καλά και την Ρούλα είπε ότι «όλα έγιναν για τον Μάνο».

Δείτε επίσης : Πάτρα : Xακαραν την φαρμακαποθήκη που δουλεύει ο πατέρας του Μάνου

«Αν θα την έβλεπα δεν θα έβγαινε από τα χέρια μου»

Η φίλη του ζευγαριού τονίζει την απάθεια με την οποία περιέγραφε τους θανάτους των παιδιών της.

«Πιστεύω ότι το έκανε μόνο και μόνο για να γυρνάει ο Μάνος, για να τη λυπάται, γιατί ο Μάνος μου το είχε πει ότι ήθελε να χωρίσει αλλά δεν μπορώ γιατί την λυπάμαι, Μάλιστα μου είχε πει κιόλας, του είχε πει και η ίδια ότι έχει καρκίνο και ότι το ξεπέρασε και επειδή είχε χάσει το πρώτο παιδί την Μαλένα δεν μπορούσε να την αφήσει γιατί την λυπόταν», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Από το μηδέν ξεκινούν οι έρευνες για το θάνατο Μαλένας και Ίριδας

«Του τα είχα πει του Μάνου»

Στην συνέχεια εξέφρασε προσωπική άποψη λέγοντας ότι: «Εγώ πιστεύω ότι τα έκανε όλα για τον Μάνο. Εγώ είχα πάει μόνο στης Ίριδας την κηδεία, στης Τζωρτζίνας δεν είχα πάει. Το είχα καταλάβει ότι το είχε κάνει αυτή, Πίστευα ότι ήταν κοροϊδία. Δεν μπορούσα δηλαδή να την δω μπροστά μου. Και πιστεύω και τα άλλα δύο -δεν ξέρω αν είναι με τον ίδιο τρόπο- αλλά πιστεύω ότι έχει γίνει αυτό».

Δείτε επίσης : Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει από την φυλακή  Τι λέει για τα παιδιά και Δασκαλάκη

Καταλήγοντας πρόσθεσε σύμφωνα με το.in.gr  ότι «Εγώ αν θα την έβλεπα δεν θα έβγαινε από τα χέρια μου. Στο Μάνο το είχα πει ότι δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας της».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close