Πάτρα: Για την Τζωρτζίνα είμαι σίγουρος ότι ήταν παιδί μου, τα άλλα δύο δεν μου έμοιαζαν πουθενά!

Πάτρα: Για την Τζωρτζίνα είμαι σίγουρος ότι ήταν παιδί μου, τα άλλα δύο δεν μου έμοιαζαν πουθενά είπε ο Μάνος Δασκαλάκης την στιγμή που έχει χάσει 3 παιδιά και η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι στην φυλακή.

Το ρεπορτάζ από τον Πέτρο Κουσουλό στην εφημερίδα Μπαμ είναι αποκαλυπτικό! Οπώς το δημοσίευσε το ereportaz.gr

«Μην τυχόν και δεν είναι δικά μου τα παιδιά. Για την Τζωρτζίνα είμαι σίγουρος ότι ήταν παιδί μου, τα άλλα δύο (Μαλένα και Ίριδα) δεν μου έμοιαζαν πουθενά!». Αυτά τα λόγια φέρεται να λέει ο Μάνος Δασκαλάκης σε πρόσωπο του περιβάλλοντός του, στο πλαίσιο του νέου επεισοδίου στο πολύκροτο θρίλερ με τον αιφνίδιο θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα και τη δεδομένη, πλέον, απόφαση να «μάθει όλη την αλήθεια» για την πατρότητα της

μικρής Μαλένας και της Ίριδας οι οποίες έφυγαν αιφνίδια από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019 και τον Μάρτιο του 2021 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με όλες τις ενδείξεις πλέον να κατατείνουν στην εγκληματική ενέργεια και συγκεκριμένα σε ασφυξία!

Πάτρα: Αντιφάσεις για το πρόσωπο που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις  για κατάθεση ξανά η Ρούλα Πισπιρίγκου

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ», η κίνηση αυτή αναμένεται να γίνει σε ανύποπτο χρόνο, καθώς ειδικά για την περίπτωση της Ίριδας υπάρχουν «φρικτές υποψίες» ότι ενδεχομένως ο πατέρας του παιδιού είναι άλλος.

Η σκέψη αυτή φέρεται να στροβιλίζει στο μυαλό του κ. Δασκαλάκη εξαιτίας της «σχέσης» την οποία είχε συνάψει η κατηγορούμενη σύζυγός του με έναν παντρεμένο άνδρα. Η αποκάλυψη της ερωτικής επαφής της κατηγορούμενης με τον εν λόγω κύριο, ο οποίος πάντως δεν έχει -μέχρι στιγμής- καμία ουσιαστική εμπλοκή στην υπό διερεύνηση υπόθεση-, έγινε από τον ίδιο τον Δασκαλάκη στην ανωμοτί κατάθεση την οποία έδωσε ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας η οποία χειρίζεται την υπόθεση δολοφονίας της Τζωρτζίνας.

Εκεί, ερωτώμενος για το παρασκήνιο της σχέσης του με την Πισπιρίγκου, ανέφερε ότι δυο-τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της Ίριδας είχε φύγει από το σπίτι και έμενε στους γονείς του «γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει άλλον άνδρα, πράγμα που μου το επιβεβαίωσε και η ίδια». Παρότι η κατηγορούμενη παρουσίασε τη σχέση αυτή ως «εφήμερη» και «εκδικητική» εξαιτίας της απουσίας του συζύγου της από το σπίτι, εντούτοις οι ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης και η αποκάλυψη της εμπλοκής της Πισπιρίγκου στη δολοφονία της Τζωρτζίνας την καθιστούν στα μάτια του συζύγου της

Πάτρα Mάνος Δασκαλάκης : Ζητάει τεστ πατρότητας για Μαλένα και Ίριδα – Βίντεο

Δείτε ακόμη self test στα σχολεία: Πότε πρέπει να ξανακάνουμε

«μια γυναίκα η οποία είναι ικανή για όλα». Γι’ αυτόν τοn λόγο, σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πληροφορίες, αναμένεται να κινηθεί ιδιωτικά και να ζητήσει έναν έλεγχο όχι μόνο για τη μικρή Ίριδα αλλά και για τη Μαλένα, παρά το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Πισπιρίγκου στις δημόσιες εμφανίσεις τους αλλά κυρίως ενώπιον της δικαστικής λειτουργού (κατάθεση ο πρώτος και απολογία η δεύτερη) παρουσίαζαν εκείνη την περίοδο ως την πιο ευτυχισμένη της ταραχώδους -όπως αποκαλύπτεται πλέον- σχέσης τους.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση «πατρότητας» των δύο κοριτσιών που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή δεν απασχολεί τις εισαγγελικές Αρχές, καθώς, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν δικαστικές «πηγές» στην «Μ», δεν σχετίζεται με το εάν στις συγκεκριμένες περιπτώσεις τελέστηκε ή όχι έγκλημα. Ωστόσο, αφορά την επιστημονική κοινότητα -και όχι μόνο- καθώς σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι ένα ή δύο από τα κορίτσια έχουν διαφορετικό πατέρα, τότε αυτομάτως καθίσταται «άκυρη» η όλη προσπάθεια η οποία έγινε προκειμένου να ανευρεθεί εκείνο το σπάνιο, σπανιότατο γονίδιο το οποίο, όπως υποστήριζε η κατηγορουμένη, οφείλεται για τον θάνατο των παιδιών της, κάτι που αποκλείστηκε πάντως από τις εξειδικευμένες εξετάσεις οι οποίες έγιναν.

Πάτρα: Όλα όσα έδειξε το tablet που θάφτηκε μαζί με την Τζωρτζίνα & τα διαγραμμένα στοιχεία

Δείτε ακόμη Πήγαν όλοι νοσοκομείο: Nύφη έβαλε κάνναβη στο φαΐ των καλεσμένων

Πρέπει επίσης να διευκρινιστεί ότι ο Δασκαλάκης δεν έχει δικαίωμα να κάνει δικαστική χρήση των όποιων αποτελεσμάτων του συγκεκριμένου τεστ, καθώς βάσει του άρθρου 1471 του Νόμου 3089/2002 «η προσβολή της πατρότητας αποκλείεται μετά τον θάνατο του τέκνου εκτός εάν είχε ήδη ασκηθεί η σχετική αγωγή».

 

Μαλένα

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προσθέτει έναν ακόμη λόγο όξυνσης μεταξύ της σχέσης της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον σύζυγό της, αποδεικνύοντας ότι η δημόσια εικόνα με το υποτίθεται «μονιασμένο ζευγάρι» ήταν εντελώς προσχηματική. Αυτό άλλωστε προκύπτει από το γεγονός ότι λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψή της (στις 15 και στις 25 Μαρτίου 2022) η κατηγορούμενη προσπαθούσε να μετακυλίσει την όποια ευθύνη για τον χαμό των παιδιών της στον σύζυγό της, προσποιούμενη -μέσω καταγγελιών της σε δημοσιογράφους- ότι είναι η μητέρα της νυν συντρόφου του!

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου που την συνδέουν με την Κεταμίνη

Δείτε ακόμη Πάτρα: Νέα στοιχεία, τα τηλεφωνήματα στους γιατρούς απο την Ρούλα Πισπιρίγκου

Πρόκειται για τις πρωινές κλήσεις τις οποίες πραγματοποίησε τις επίμαχες ημέρες χρησιμοποιώντας απόκρυψη στο κινητό τηλέφωνο της Γιώτας Κηπουρού που, όπως προέκυψε από την έρευνα της «Μ» αλλά και του e-Reportaz, καταγράφονται στον αναλυτικό τηλεφωνικό λογαριασμό της κατηγορουμένης και πλέον εξετάζονται από τις Αρχές καθώς, όπως λέγεται χαρακτηριστικά, αποτελούν πειστήριο «έμμεσης ομολογίας». Την Πέμπτη γνωστοποιήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο, η πρόθεσή της να απαντήσει δικαστικά -καταθέτοντας μήνυση- στη δρομολογημένη απόφαση Δασκαλάκη να ερευνήσει το θέμα της πατρότητας.

Η κίνηση αυτή πάντως κρίνεται ως δυσεξήγητη, καθώς από το περιβάλλον του γίνεται αναφορά στη ρήση «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Τότε τι φοβάται η Ρούλα;».

Στην ουσία της υπόθεσης πάντως η συγκεκριμένη εξέλιξη αποκαλύπτει το πλούσιο παρασκήνιο της συζυγικής σχέσης, λεπτομέρειες του οποίου είναι σε θέση να γνωρίζει η «Μ». Είναι ενδεικτικό ότι ακόμη και προ του θανάτου της Μαλένας (στις 13 Απριλίου 2019) η σχέση του ζευγαριού είχε διαρραγεί εξαιτίας του γεγονότος ότι η κατηγορούμενη είχε «πιάσει» τον σύζυγό της με άλλη γυναίκα. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος και δίνοντας έμφαση στην «εκδικητικότητα» η οποία φέρεται να διέπει την Πισπιρίγκου, από το περιβάλλον του πατέρα των τριών κοριτσιών εκφράζεται πλέον η απορία εάν στο διάστημα που ακολούθησε η κατηγορουμένη σύναψε σχέση με άλλον άντρα προ της γέννησης της Μαλένας.

 

Ίριδα

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του μόλις τρεισήμισι ετών κοριτσιού, το απόγευμα της 13ης Απριλίου, μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου όταν και υπέστη το μοιραίο και δυσεξήγητο επεισόδιο, παρουσία της κατηγορούμενης και ενώ είχε προηγηθεί ένας ακόμη διαπληκτισμός του ζεύγους με την ανακοίνωση από τον Δασκαλάκη ότι θα επέστρεφε στην Πάτρα προκειμένου να εργαστεί (σ.σ. η Πισπιρίγκου θα φιλοξενούνταν για τουλάχιστον δύο χρόνια σε ξενώνα της «Φλόγας» μαζί με την Τζωρτζίνα και την Ίριδα), η σχέση του ζευγαριού πήρε την κάτω βόλτα.

Πάτρα: Ένδειξη της τροπονίνης στην καρδιά της Τζωρζίνας

Όπως συνομολόγησαν Δασκαλάκης – Πισπιρίγκου ενώπιον της ανακρίτριας αλλά και βάσει όσων έχει εκμυστηρευθεί ο 30χρονος άνδρας στην «Μ», ο αιφνίδιος χαμός (που πλέον ελέγχεται για το κατά πόσο είναι εγκληματική ενέργεια) του μικρού κοριτσιού αντί να τους φέρει πιο κοντά τους απομάκρυνε συναισθηματικά και ψυχικά. «…Η Ρούλα προσπαθούσε να συνέλθει από την απώλεια του παιδιού μας, ενώ εγώ ασχολούμουν περισσότερο με το άλλο μας παιδί, την Τζωρτζίνα μας. Όλη αυτή η κατάσταση δημιούργησε μεταξύ μας ένα συναισθηματικό κενό», κατέθεσε χαρακτηριστικά στην ανακρίτρια.

Μετά από δύο χρόνια στη ζωή ήρθε η μικρή Ίριδα, η οποία έμελλε να ζήσει μόλις έξι μήνες καθώς το πρωινό της 21ης Μαρτίου βρέθηκε νεκρή στην κούνια της με την αιτία του θανάτου πλέον να διερευνάται και όλα τα στοιχεία να κατατείνουν στην ασφυξία. Στη συνέντευξή του στη «Μ» ο Δασκαλάκης είχε επισημάνει ότι η Ίριδα αποτελούσε κάποιου είδους «δώρο» για την Τζωρτζίνα, η οποία μετά την απώλεια της Μαλένας επιζητούσε ένα αδερφάκι.

Εκείνο το οποίο πλέον μένει να ερευνηθεί είναι ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του γλυκύτατου βρέφους, μια και στην οικογένεια Δασκαλάκη η εξέλιξη των γεγονότων έχει βάλει ψύλλους στα αυτιά. Σε αυτό επηρεάζει και η σχέση την οποία είχε συνάψει η κατηγορούμενη με έναν παντρεμένο άνδρα (σ.σ. φέρεται να έχει εγκαταλείψει πλέον την Πάτρα), η οποία ναι μεν χαρακτηρίστηκε από εκείνην ως «περιστασιακή» αλλά κανείς πλέον δεν είναι βέβαιος για το τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της Ίριδας ο Δασκαλάκης «έπιασε» την κατηγορούμενη με τον άλλο άνδρα στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας όπου έμεναν.

Η Πισπιρίγκου του το είχε παραδεχθεί, ενώ ως αιτία για τη σύναψη της εφήμερης, όπως εμφανιζόταν τότε, σχέσης ήταν η «εκδίκηση» γιατί ο σύζυγός της είχε ζητήσει να χωρίσουν. Με το που πέθανε η Ίριδα, ο Δασκαλάκης επέστρεψε και πάλι στο σπίτι όπου παρέμεινε για τρεις – τέσσερις ημέρες, ενώ στη συνέχεια κίνησε τη διαδικασία του διαζυγίου. Τότε μάλιστα, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, σημειώθηκε και ένα έντονο επεισόδιο μεταξύ του συζύγου και της μητέρας και του πατέρα της Πισπιρίγκου.

Κατά την εκδοχή του Δασκαλάκη, οι γονείς της κατηγορούμενης ήθελαν «να βγουν και από πάνω», καθώς ενώ είχαν πληροφορηθεί για την «απιστία» της κόρης τους τον μέμφονταν ότι την είχε παρατήσει κ.τ.λ. Τελικά, το διαζύγιο δεν εκδόθηκε ποτέ, καθώς στις 8 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα εισήχθη στο «Καραμανδάνειο» με αναφερόμενους σπασμούς από την κατηγορούμενη και τρεις ημέρες αργότερα υπέστη τη δυσεξήγητη ανακοπή.

Τότε λοιπόν υπήρξε ένα ακόμη βίαιο επεισόδιο, τηλεφωνικό, μεταξύ του Δασκαλάκη και του πατέρα της συζύγου του όταν πήγε να επισκεφθεί την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο και σε ανοικτή ακρόαση άκουσε τον μπαμπά της Πισπιρίγκου να αναφέρει για την Τζωρτζίνα «και δεν τον έφτυσε;». Σημειώνεται ότι μετά την ανακοπή του 9χρονου κοριτσιού ο Δασκαλάκης επέστρεψε στο σπίτι και παρέμεινε για εννέα περίπου μήνες. Όπως έχει ήδη αποκαλύψει η «Μ» στις 15 Ιανουαρίου 2022 ανακοίνωσε στη σύζυγό του ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το σπίτι. Δύο ημέρες αργότερα ξεκίνησαν τα αιφνίδια επεισόδια του παιδιού το οποίο κατέληξε στις 29 Ιανουαρίου!

 

Close