Πάτρα: “Παμφάγο τέρας, αγενεσία σπλάχνων” – Η συγκλονιστικη ανάρτηση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς θα δούμε νέα στοιχεία να βγαίνουν στην δημοσιότητα για τα τηλεφωνήματα στους γιατρούς από την Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Αντιφάσεις για το πρόσωπο που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, που θα κυκλοφορήσουν αύριο εκτάκτως με το «ΒΗΜΑ της Κυριακής», φαίνεται πως η 33χρονη προεξοφλούσε τον θάνατο του παιδιού της την ώρα που οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή.

Συγκεκριμένα, στις 29 Ιανουαρίου του 2022, η 33χρονη, την ώρα που η Τζωρτζίνα ξεψυχούσε, μιλούσε με γιατρό στην Πάτρα και τον ενημέρωνε «χωρίς συγκινησιακή φόρτιση» για την πορεία την 9χρονης.

Δείτε ακόμη Πάτρα Mάνος Δασκαλάκης : Ζητάει τεστ πατρότητας για Μαλένα και Ίριδα Βίντεο

Μάλιστα, προκύπτει ότι έπιασε συζήτηση με τον γιατρό σαν να μη συνέβαινε τίποτα.

Την ίδια στιγμή, έχουν προκύψει νέα στοιχεία που φαίνεται ότι σφίγγουν τον κλοιό γύρω από την 33χρονη μητέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και μετά τις νέες δηλώσεις της ότι η κεταμίνη μπορεί να χορηγήθηκε μετά θάνατον στην Τζωρτζίνα, ιατροδικαστές δηλώνουν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να έχει συμβεί, καθώς η ιστοπαθολογική εξέταση της 9χρονης δεν εντόπισε οποιοδήποτε παθολογικό αίτιο, αλλά προσδιορίζει ότι έπαθε ανακοπή από κάποιον εξωγενή παράγοντα, από πιθανή χορήγηση φαρμακευτικών ουσιών.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τα πουλάει όλα η οικογένειά της Πισπιρίγκου Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου αναφέρει η μητέρα της

Η χορήγηση της κεταμίνης μετά θάνατον δηλαδή δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί έπαθε ανακοπή η 9χρονη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close