Πάτρα: Τι απόφαση πήρε η Ρούλα Πισπιρίγγου

Πάτρα: Νέα στοιχεία βγαίνουν στην δημοσιότητα, γιατί η Ρούλα αγωνιούσε για την αποσωλήνωση της Τζωρτζίνας; Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του αιφνίδιου θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, μέσα σε τρία χρόνια.
Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται μέρα με την ημέρα για το θέμα του αιφνίδιου θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, μέσα σε τρία χρόνια. Η εφημερίδα «Μπαμ» αποκάλυψε μαρτυρία εργαζόμενης στο νοσοκομείο σχετικά με την μητέρα των τριών κοριτσιών.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Τζωρτζίνα έμεινε 1 μήνα εντατική όταν κατάπιε ένα τασάκι γόπες

«Αγωνιούσε μήπως ξυπνούσε το παιδί και μιλούσε»
«Η μητέρα των παιδιών, αν και απουσίαζε όλες τις νύχτες και τηρούσε μία τυπική και ψυχρή στάση, όσο η 9χρονη κορούλα της νοσηλευόταν διασωληνωμένη, έδειξε μία ανεξήγητη αγωνία και τρόμο όταν ήταν να γίνει η αποσωλήνωσή της παρότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για την ζωή του κοριτσιού.

Έδειχνε έντρομη, είχε γουρλώσε τα μάτια και κοιτούσε πότε τους γιατρούς πότε τους νοσηλευτές. Δεν ήταν συμπεριφορά που είχε τις άλλες φορές, φαινόταν τρομαγμενη και ανήσυχη»

»Τώρα καταλαβαίνουμε το γιατί, αγωνιούσε μήπως ξυπνούσε το παιδί και μιλούσε. Όταν η Τζωρτζίνα αποσωληνώθηκε και διαπιστώθηκε ότι το παιδί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, η μητέρα της επέστρεψε στην προηγούμενη ψύχραιμη κατάστασή της.

Πάτρα-Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμηΠάτρα: Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Πέτρου Κουσουλόυ Κοινά στοιχεία στους θανάτους

Συνέχισε να κάνει τις τυπικές επισκέψεις πρωί – απόγευμα, τυπικά μισή ώρα. Συνέχισε την ανέμελη ζωή της, έκανε τα μπάνια της, το πρωίμας έλεγε «δεν θα έρθω το απόγευμα έχω κάποια δουλειά» και μετά ανέβαζε φωτογραφίες στα social media, με τον άντρα της στην θάλασσα που έκαναν μπάνιο, ή έβγαιναν το βράδυ στο μαγαζί που τραγούδαγε αυτός», ανέφερε η συγκλονιστική μαρτυρία της εργαζόμενης.

«Ξεκινάμε από το χειρότερο σενάριο για να φτάσουμε στο κάλό σενάριο»
Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την υπόθεση.

Πάτρα-Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Κόντα στο τέλος του θρίλερ (Video)

«Θέλω να γίνει διακριτό ότι στην ιατροδικαστική πρακτική, ο κόσμος δεν γνωρίζει τη διαδικασία. Αρχικά, είναι πάντα ένας ιατροδικαστής του δημοσίου. Από εκεί και πέρα, οι γονείς μπορούν να έχουν τον δικό τους τεχνικό σύμβουλο που να είναι παρών στην νεκροτομή, και σε αυτή την περίπτωση της Τζωρτζίνας, δεν υπήρξε κανείς, και σε κανένα παιδι από όσο γνωρίζω.

Σε όλες τις υποθέσεις καλούνται πολλοί συνάδελφοι οι οποίοι καλούμαστε να ερμηνεύσουμε τα ευρήματα. Ο ιατροδικαστής του δημοσίου έχει εκείνη την ώρα το σώμα, τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Δεν έχει δικογραφίες ούτε ιατρικες εξετάσεις. Άρα, απευθύνεται σε έναν τεχνικό σύμβουλο που κάνει μια άλλη πτυχή της ιατροδικαστικής επιστήμης. Δεν κάνουμε νεκροτομές εμείς οι τεχνικοί σύμβουλοι, εμείς μελετάμε το σύνολο του φακέλου και να ερμηνεύσουμε τα ευρήματα»

Πάτρα-Τζωρτζίνα-Ρούλα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τι έδειξαν οι ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας

»Στην πρώτη υπόθεση βγήκε ένα πόρισμα από τη συνάδελφο, μία αιτία θανάτου. Κανείς συνάδελφος δεν έχει αμφισβητήσει τα ευρήματα της εξέτασης – η ηπατική ανεπάρκεια είναι το εύρημα. Απο εκεί και πέρα υπάρχει η δυνατότητα από πλευράς γονιών, να εκφράσουν μία αμφιβολία για την αιτία θανάτου είτε λένε ότι, όλο αυτό που μας έλεγαν οι γιατροί μεχρι το σημείο που κατέληξε το παιδί, δεν ταιρίαζει με την ιατροδικαστική έκθεση. Οπότε εκεί ορθώς ο δικαστικός λειτουργός, ορίζει έναν ιδιώτη πραγματογνώμονα», τόνισε ο κ. Λέων.

«Εάν κάποιος αμφισβητεί την εξέταση, τότε μπορούμε να κάνουμε επανεξεταση. Κάνουμε μήνες για να κάνουμε επανεξέταση των φακέλων. Τα παιδιά έχουν νοσηλευτεί για βαριές νόσους, δεν είναι μία απλή γρίπη. Για να αποκλείσει κανείς το χειρότερο πρέπει να κάνει πάρα πολλές εξετάσεις», συμπλήρωσε.

Πάτρα-Τρία-Παιδιά

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης Ξεσπά Το δίκιο δεν θα αργήσει

«Αιφνίδιους θανάτους έχουμε και στην Ελλάδα και σε παγκόσμιο επίπεδο, ωστόσο παρέμεναν αδιευκρίνιστοι. Σε μία οικογένεια να συμβεί είναι πιθανό. Ωστόσο 3 θανατοι παιδιών, θα πρέπει να υπάρξει γενετική ανωμαλία για να είναι αιτία θανάτου ο αιφνίδιος θάνατος», κατέληξε λέγοντας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close