Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης Ξεσπά  – Το δίκιο δεν θα αργήσει

Πάτρα –  Μάνος Δασκαλάκης :Ξεσπά ο άτυχος πατέρας – Το δίκιο δεν θα αργήσει 

Την αντίδραση του πατέρα των τριών παιδιών από την ίδια οικογένεια της Πάτρας που πέθαναν μέσα σε διάστημα τριών ετών φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Πελοπόννησος για όλα όσα έχουν έρθει στη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα.

«Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μάς έχουν κάνει» είπε αρχικά ο Μάνος Δασκαλάκης στην εφημερίδα.

 

Δείτε επίσης : Πάτρα: Πρώτος εγώ θα τη σκότωνα αν είχα έστω και μισή υποψία ότι έχει κάνει κάτι

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης Ξεσπά – Το δίκιο δεν θα αργήσει

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα θεωρεί, επίσης, πως η περιπέτειά του δεν θα τραβήξει ακόμα για πολύ: «Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δεν θ’ αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει».

«Σας μιλάω ως χρόνια πολίτης της Πάτρας. Και στηριζόμενος από όλες τις εφημερίδες. Και με μία άψογη σχέση με όλον τον κόσμο της Πάτρας. Για ένα άρθρο και λίγο δημοσίευση» καταλήγει ο Μάνος Δασκαλάκης σύμφωνα με το newsbomb.gr.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Η φωτογραφία με τους παλμούς της Τζωρτζίνας αλλάζει τα δεδομένα

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης Ξεσπά – Το δίκιο δεν θα αργήσει

 

Όπως σημειώνει, δε, η εφημερίδα ο Μάνος Δασκαλάκης, σε αντίθεση με τη μητέρα των παιδιών του Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν έχει προχωρήσει σε υπερέκθεση σε ΜΜΕ και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σ’ αυτή την πολύ δυσάρεστη φάση της οικογενειακής του ζωής, αφού έχει μιλήσει ελάχιστα για το δράμα που τον έχει φέρει αντιμέτωπο με μία κακώς εννοούμενη δημοσιότητα και μάλιστα πανελλαδικά.

«Ο Μάνος είναι σε βαριά ψυχολογική κατάσταση. Εργάζεται πάρα πολύ, σε μια ιδιωτική εταιρεία, φτάνει να δουλεύει μέχρι και 20 ώρες τη μέρα και περιμένει να πέσει φως στην υπόθεση. Είναι στην Πάτρα και δεν έχει φύγει για πουθενά. Επισκέπτεται τους γονείς του στο πατρικό του τακτικά και επισκέπτεται τη Ρούλα καθημερινά, γιατί οι δυο τους έχουν χωρίσει αλλά δεν μπορεί να μη τη στηρίξει ανθρώπινα» δήλωσε χθες, Τετάρτη, φίλος του πατέρα των παιδιών.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Τι είπε η Μητέρα πρώην συντρόφου του Μάνου για τη Ρούλα

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης Ξεσπά – Το δίκιο δεν θα αργήσει

Ο στενός φίλος του πατέρα συμπληρώνει πως ο 30χρονος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα και αποκαλύπτει την απάντηση που του έδωσε, όταν τον ρώτησε αν πιστεύει πως η 33χρονη έχει παίξει ρόλο στους θανάτους των παιδιών.

«Ο Μάνος είναι πολύ ενοχλημένος με διάφορα πράγματα που λέγονται. Στην ίδια συζήτηση μού είπε: “Θέλω να πω εκεί που πρέπει όσα ξέρω, όσα έχω ζήσει. Κανένας δεν μπορεί να με αναιρέσει. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει εμένα. Είμαι ο πιο άμεσος και είμαι ο πρώτος που θα την σκότωνα εάν είχα έστω και μισή υποψία. Δεν έχω την υποψία και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, αυτό πιστεύω μέσα μου. Μόνο εγώ δεν έχω πιστέψει ότι το έχει κάνει η Ρούλα. Κλείνω την τηλεόραση για να μην επηρεαστώ’» συμπληρώνει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close