Πάτρα: Γνώριζε πράγματα η σπιτονοικοκυρά για την Τζωρτζίνα

Πάτρα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεσης της Πάτρας καθώς, γνώριζε πράγματα η σπιτονοικοκυρά για την Τζωρτζίνα.

Πάτρα: Όσα είπε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς.

Πάτρα-Σπιτονοικοκυρά

Δείτε ακόμη Πάτρα: Στην Αθήνα συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη για κατάθεση

Το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά κορίτσια συνεχίζεται. Καθώς οι εξελίξεις τρέχουν ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στη «Super Katerina» για την υπόθεση.

Ο ίδιος βρέθηκε στην Ευελπίδων για να προσκομίσει στοιχεία στην 18η ανακρίτρια, «τα οποία αφορούν στην υπόθεση της σπιτονοικοκυράς, τα οποία πρέπει να γίνουν γνωστά στις αρχές», σύμφωνα με το newsbomb είπε χαρακτηριστικά στην Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τι βρέθηκε στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας;

«Κάποια στοιχεία αποκαλυπτικά, τα οποία έχουν έρθει στην κατοχή μας και θα λάβετε γνώση κι εσείς τις ερχόμενες ώρες, δείχνουν ότι ίσως το ζευγάρι γνώριζε για κάποια πράγματα που συνέβαιναν στο σπίτι και η σπιτονοικοκυρά είχε γνώση. Προσωπική φίλη της αείμνηστης Ευγενίας αποκαλύπτει ότι η σπιτονοικοκυρά γνώριζε πράγματα για την Τζωρτζίνα».

Πάτρα-Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου που την συνδέουν με την Κεταμίνη

«Πρέπει να κληθεί η συγκεκριμένα κυρία, η οποία ήταν επιστήθια φίλη της σπιτονοικοκυράς και είχαν επαφές μέχρι την ημέρα που πήγε στο νοσοκομείο. Μάλιστα έχω και πληροφορίες ότι είχε στείλει χρήματα για αποκλειστική γυναίκα η οποία θα ήταν στο πλευρό της αείμνηστης, όμως αυτή η γυναίκα δεν πήγε ποτέ γιατί δεν εισέπραξε τα χρήματα», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close