Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου-Ιατροδικαστής

Πάτρα: Όσα αποκάλυψε ο ιατροδικαστής με τον οποίο επικοινώνησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσα από τη φυλακή. Τι ερωτήσεις του έκανε για την κεταμίνη; 

Αποκαλύψεις για την επικοινωνία που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ο ιατροδικαστής Θεσσαλίας, κ. Χρήστος Κραββαρίτης. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε μαζί του δύο φορές μέσα από τη φυλακή.

Δείτε ακόμη Δράκος του Instagram απειλούσε 15χρονη να του στέλνει γυμνές της φωτογραφίες

Η πρώτη επικοινωνία που είχε με την 33χρονη, διά μέσω των δικηγόρων της, ήταν ανήμερα της σύλληψής της, στα τέλη του περασμένου Μαρτίου. Τότε, της είχε πει ότι δεν έβλεπε πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας. Η δεύτερη έγινε ενώ η 33χρονη ήταν προσωρινά κρατούμενη.

Δείτε ακόμη Εικόνες οργής σε παιδικό σταθμό: Εργαζόμενη τρομοκρατεί παιδιά και αυτά κλαίνε από τον φόβο τους

«Την ημέρα που εξέτασα τις δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις των κοριτσιών ήταν η ημέρα που συνελήφθη η 33χρονη» ανέφερε ο κ. Κραββαρίτης μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

Δείτε ακόμη Διαδικτυακή εξάρτηση: H πληγή που άφησε η πανδημία στα παιδιά

«Όταν διάβασα τους ιατροδικαστικούς φακέλους της Μαλένας και της Ίριδας κατά σύμπτωση μου τηλεφώνησε η κατηγορουμένη. Της είπα ότι δεν χρειάζεται τεχνικός σύμβουλος γιατί εφόσον οι συνάδελφοι εμμείνουν σε αυτές τις εκθέσεις, νομίζω ότι όλα τα ευρήματα συγκλείνουν σε ένα παθολογικό αποτέλεσμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώνει κάποιους ανθρώπους με αυτή την ιδιότητα» συνέχισε.

Δείτε ακόμη Σχολεία – Συναγερμός : Φόβοι για μάθημα σε κρύες τάξεις

«Έναν μήνα μετά τον εγκλεισμό της ενώ ήταν προσωρινά κρατούμενη, με ρώτησε για την κεταμίνη. Ήθελε κάποιες πληροφορίες. Ήταν καλοκαίρι, νομίζω Ιούλιος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρήστος Κραββαρίτης, ο οποίος δεν θέλησε να πει περισσότερα λόγω προσωπικών δεδομένων.

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr

Close