Πάτρα: Η φωτογραφία με τους παλμούς της Τζωρτζίνας  αλλάζει τα δεδομένα

Πάτρα: Νέα στοιχεία στην υπόθεση ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα 

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στην δημοσιότητα σχετικά με τον θάνατο των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα. Η φωτογραφία της Τζωρτζίνας που είχε τραβήξει η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια νοσηλείας της μικρής έρχεται και ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει πως οι παλμοί του μικρού κοριτσιού είναι στους 61 πράγμα που αποδεικνύει πως είχε βραδυκαρδία. Οι γιατροί ωστόσο, και οι υπεύθυνοι της έρευνας, εστιάζουν όχι εκεί, αλλά στο λεγόμενο «τρεντ» στη σύνοψη δηλαδή της κατάστασης που επικρατούσε την προηγούμενη μισή ώρα στην καρδιά της Τζωρτζίνας.

Διαπιστώνεται πως περίπου 25 λεπτά πριν κληθούν οι γιατροί και πριν τραβηχτεί η φωτογραφία με τη βραδυκαρδία, το κορίτσι παρουσίαζε πάλι σοβαρή βραδυκαρδία για μεγάλο χρονικό διάστημα περίπου 15-20 λεπτών, χωρίς η μητέρα να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Πάτρα: Η φωτογραφία με τους παλμούς της Τζωρτζίνας αλλάζει τα δεδομένα

 

Δείτε επίσης : Πάτρα: Τι είπε η Μητέρα πρώην συντρόφου του Μάνου για τη Ρούλα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος δέκα λεπτά αργότερα οι παλμοί του παιδιού επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς, με τους γιατρούς να υποστηρίζουν πως αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο με κάποια παρέμβαση στο σώμα του παιδιού.

Τι δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις τοξικολογικές εξετάσεις έχουν προκύψει τα πρώτα ευρήματα, τα οποία προκαλούν προβληματισμό στους επιστήμονες. Η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που ελέγχει τις εκθέσεις των θανάτων της Μαλένας και της Ιριδας με επικεφαλής τον προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καρακούκη, βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης του πορίσματος της και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ως προς τη Μαλένα «κατά 99% θ’ απορρίψει ότι η αιτία του θανάτου της ήταν η ηπατική ανεπάρκεια».

Πάτρα: Η φωτογραφία με τους παλμούς της Τζωρτζίνας αλλάζει τα δεδομένα

Την ίδια στιγμή αξιόπιστοι ιατροδικαστικοί κύκλοι επιμένουν ότι στους δύο πρώτους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας τα ευρήματα είναι «μη ειδικά» που σημαίνει ότι η μη ύπαρξη ειδικών ευρημάτων δεν παραπέμπει σε εγκλήματα. Στο μεταξύ, από την μέχρι στιγμής ιατροδικαστική διερεύνηση και του τρίτου θανάτου, της Τζωρτζίνας, οι ίδιες πηγές αναφέρουν σύμφωνα με το newsbomb.gr ότι δεν έχει προκύψει κάτι αξιοσημείωτο, ώστε να διευκολύνεται το τμήμα Ανθρωποκτονιών που διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πάτρας.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου- Η προβληματική συμπεριφορά και οι απόπειρες

Η ίδια ιατροδικαστική πηγή, ανέφερε: «Είμαστε μακριά από τη λύση του γρίφου, εκτός κι αν συμβεί κάποιο συνταρακτικό απρόοπτο. Δεν έχουν μπει ποτέ σε νεκροτομείο και δε χρειάζεται να σέβονται, αφού δεν τους αφορά η αλήθεια, αλλά μόνο η προβολή τους».

Ένα νέο στοιχείο προστίθεται στην υπόθεση των νεκρών παιδιών από την Πάτρα και συγκεκριμένα για τους σφυγμούς της Τζωρτζίνας λίγο πριν η μητέρα καλέσει τους γιατρούς παρουσίασε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο Live News του MEGA.

Πάτρα: Η φωτογραφία με τους παλμούς της Τζωρτζίνας αλλάζει τα δεδομένα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν αιφνίδια και οι θάνατοί τους βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση από τις Αρχές έστειλε στο MEGA και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μία φωτογραφία όπου φαίνεται το μόνιτορ με τους σφυγμούς της Τζωρτζίνας, όταν νοσηλευόταν στο καρδιολογικό νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close