Πάτρα: Η φωτογραφία που σοκάρει με τις μελανιές της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Όλες οι μαρτυρίες για τις μελανιές και τις εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Η φωτογραφία που σοκάρει με το σώμα της Τζωρτζίνας να είναι με μελανιές- Τι απαντάνε συγγενείς.

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το μελανιασμένο χέρι της Τζωρτζίνας έφερε στο φως το «Χαμογέλα και πάλι».

Το ντοκουμέντο δείχνει πως η Τζωρτζίνα έχει πολλές μελανιές στο χέρι της, για το οποίο υποστηρίχθηκε πως έγινε κατά την μεταφορά του παιδιού στο καροτσάκι και με την αλλαγή του χεριού δεν υπήρχε κάποια μελανιά.

«Φαίνονται ξεκάθαρα εκχυμώσεις. Όταν έχουμε μία φωτογραφία λέμε ότι έχει μία σχετική αποδεικτική σημασία. Εάν δεν την αμφισβητήσει κανείς αυτή τη φωτογραφία πρέπει να εξεταστεί άμεσα», υπογράμμισε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Για το θέμα με τις μελανιές μίλησε στην εκπομπή συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας της Τζωρτζίνας.

Πάτρα-Τζωρτζίνα-Μελανιές

Δείτε ακόμη Πάτρα: Γιατί η Ρούλα αγωνιούσε για την αποσωλήνωση

«Η οικογένεια δεν έχει κατηγορήσει ποτέ το Κέντρο απλά είχε ρωτήσει τι συμβαίνει επειδή είχαν προκληθεί κάποιες μελανιές στο σώμα του παιδιού την ώρα που ήταν σε αυτό το κέντρο».

«Δεν γνωρίζουμε ότι παιδί είχε καταπιεί αποτσίγαρα. Καλύτερα να το απαντήσουν οι γονείς» είπε για το θέμα που προέκυψε το Σάββατο, ότι η Τζωρτζίνα σε ηλικία ενός έτους είχε νοσηλευτεί.

«Δεν ισχύει ότι το σπίτι έμεινε κλειστό μετά τον θάνατο της Ίριδας. Πώς ζούσαν; Με κεριά. Έμεναν σε αυτό το σπίτι από τη γέννηση της Τζωρτζίνας μέχρι και σήμερα.

 

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Τζωρτζίνα έμεινε 1 μήνα εντατική όταν κατάπιε ένα τασάκι γόπες

Όπως είπε επέμενε το περιβάλλον της Ρούλας να δώσει τα πράγματα της Ίριδας για χάρη της Τζωρτζίνας και ότι δεν τα έδωσε όλα.

«Είναι ένα ράκος η Ρούλα. Πιστεύω ότι έχει πάρει μεγάλη διάσταση το θέμα από τους δημοσιογράφους. Η Ρούλα δεν απαντάει σε όσα ακούγονται από ιατροδικαστές, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση, δεν έχουν δει καν το παιδί και απλά προσπαθούν να κάνουν το κομμάτι τους, να βγουν στη δημοσιότητα» είπε το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Όπως είπε το συγκεκριμένο πρόσωπο, η Ρούλα και ο Μάνος είναι σε διάσταση σαν ζευγάρι αλλά μαζί στο θέμα των παιδιών.

 

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Πέτρου Κουσουλό Κοινά στοιχεία στους θανάτους

Φυσικά ο κ. Λέων απάντησε στην αιχμή αυτή.

«Το οφείλω στους συναδέλφους μου που εμφανίζονται σε όλα τα Μέσα. Ήταν το πιο άστοχο σχόλιο όλης της συνέντευξης. Όλη αυτή την περίοδο μας ψάχνετε για να δώσουμε κάποιες διευκρινίσεις όπως ορίζει ο ιατρικός κώδικας. Δύο χρόνια τώρα έχουμε μάθει τη λοιμωξιολογία όλοι. Ας το σκεφτεί όποιος ξανακαταδικάσει τη δημόσια παρουσία γιατρών, πρέπει να διαβάσει τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας και καλό είναι να ρωτήσει τον δικηγόρο της οικογένειας αν υπάρχει κώδικας ιατρικής δεοντολογίας»

Ξάδερφος Ρούλας Πισπιρίγκου: Μου έκανε εντύπωση το θέμα με το πανάκι της Ίριδας – Δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό για την οικογένεια

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται μέρα με την ημέρα για το θέμα του αιφνίδιου θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, μέσα σε τρία χρόνια.

«Από τα παιδιά θυμάμαι πολλά πράγματα. Θυμάμαι ένα βίντεο που τράβηξα πριν πάει στο «Αγλαΐα Κυριακού» και ήταν ένα παιδάκι πολύ χαρούμενο. Όσον αφορά στην Ίριδα, ήταν ένα παιδάκι 6.5 μηνών. Ήδη έιχαμε αρχίσει και προσπαθούσαμε να απαλύνουμε τον πόνο της Μαλένας, και ξαφνικά έφυγε και αυτό. Μετά από 20 ημέρες έγινε και το τραγικό συμβάν με τη Τζωρτζίνα και ολοκληρώθηκε η τραγωδία με τον θάνατό της»

»Η Τζωρτζίνα έπαθε μία ανακοπή στο Καραμνδάνειο πιστεύω ότι ήταν αρκετό το χρονικό διάστημα πού έγινε η ανάνηψη, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να μην οξυγονώνεται και να μείνει σε αυτή την κατάσταση που έμεινε μετά. Έχω την εντύπωση ότι εάν είχε διασωληνωθεί είχε δώσει δηλαδή η καρδιά της δείγματα λίγο νωρίτερα, στα 15-20 λεπτά, το παιδί ίσως να βρισκόταν στη ζωή. Μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, έμεινε εκεί ένα χρονικό διάστημα, μπόρεσε και κέρδισε τη ζωή της, πιστεύω γιατί ήταν πόλύ δυνατή και φυσικά με τη βοήθεια των γιατρών. », δήλωσε αρχικά.

Το συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου πρόσθεσε:

«Είχε μείνει τετραπληγική, και πιστεύω ήταν δύσκολο να μείνει στη ζωή, αν και κλινικά φαινόταν ότι ήταν πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε μετά τη μαγνητική ότι ο εγκέφαλός της ήταν κατεστραμμένος», πρόσθεσε.

Για τα σημάδια στο στόμα της Ίριδας, ο ξάδερφος της μητέρας πρόσθεσε πως, «πιστεύω ότι ήταν κάποιο σημάδι από πρόβλημα στο δέρμα της, από τα σάλια ή κάτι τέτοιο».

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση, ήταν με το πανάκι της Ίριδας. Το πανάκι αυτό παραδόθηκε από την ίδια τη μητέρα στις Αρχές. Εάν είχε συμβεί κάτι, δεν θα παρέδιδε κάτι από αυτά που βρήκαν μέσα στο δωμάτιο»

»Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι από την πλευρά των γονιών. Θέλανε όπως και θέλουμε όλοι μας να διελευκανθεί η υπόθεση, γιατί κάνει κακό και στη Ρούλα και στη Δήμητρα και σε όσους όσοι είμαστε γύρω. Δεν φοβάμαι για το αποτέλεσμα. Γνωρίζω και τα παιδιά από τότε που γεννήθηκαν και τη Ρούλα και τη Δήμητρα Πισπιρίγκου. Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό για εμάς. Δεν μπορώ να ξέρω εάν ο θάνατος τους είναι ασφυκτικός ή όχι, δεν είμαι ιατροδικαστής. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι η ιατροδικαστική εξέταση της Ίριδας λέει απουσία φλεβοκόμβου, η οποία δεν ξέρω εάν μπορεί να επιφέρει κάποιο πνευμονικό οίδημα, δε γνωρίζω αλλά νομίζω ότι ήταν αυτή η αιτία» δήλωσε ο συγγενής της μητέρας.

«Πέφτω και στο γκρεμό για τη Ρούλα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο»

Για την στοχοποίηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο ξάδερφός της ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μία μάνα πρέπει να είναι δίπλα στα παιδιά της. Η Ρούλα ήταν και με το παραπάνω και στα 3 παιδιά. Έκανε, πιστεύω ότι καλύτερο μπορούσε. Εάν κάποιος ήθελε να κάνει κάτι, γιατί να περάσει τόσο χρονικό διάστημα και να ταλαιπωρεί ένα παιδί για να κάνει κάτι τέτοιο; Πέφτω και στο γκρεμό για τη Ρούλα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Ρούλα ήταν πολύ προστατευτική μάνα, πολύ καθαρή, απ΄το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν δίπλα τους. Με έχει ενοχλήσει η εμμονή κάποιων ανθρώπων στα ΜΜΕ», τόνισε.

«Δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για την αιτία θανάτου» – Τί υποστηρίζει ο ιατροδικαστής της Τζωρζίνας

Ο ιατροδικαστής της Τζωρτζίνας, Σωτήρης Μπουζιάνης μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την έρευνα που είναι σε εξέλιξη.
Ο κ. Μπουζιάνης σχολίασε τις εξελίξεις σχετικά με τις εξετάσεις της Τζωρτζίνας.

«Τις επόμενες μέρες κατά τις εκτιμήσεις μας θα έχουν ολοκληρωθεί στο 100% οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Έχουν βρεθεί ουσίες αλλά αυτό πρέπει ακόμα να διευκρινιστεί γιατί το παιδί έπαιρνε φάρμακα. Αυτή τη στιγμή γίνεται συσχέτισμός των ουσιών», ανέφερε αρχικά.

«Δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για την αιτία θανάτου, τις επόμενες μέρες θα έχουμε. Έχουμε ευρήματα αλλά πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι. Προς το παρόν δεν έχουμε ενδείξεις για ασφυκτικό θάνατο», πρόσθεσε ο κ. Μπουζιάνης.
Άνθρωπος από το στενό συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου λύνει το σιωπή του και απαντά σε όλα

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε άνθρωπος από το στενό συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου.
«Διαψεύδω ότι είχαν χτυπήσει τη Τζωρτζίνα»
Μιλώντας σχετικά με τις μελανιές που είχαν βρεθεί στο σώμα της Τζωρτζίνας σημείωσε ότι «Εννοείται και το διαψεύδω ότι είχαν χτυπήσει τη Τζωρτζίνα. Η οικογένεια δεν έχει κατηγορήσει το κέντρο, έχει ρωτήσει επειδή είχαν προκληθεί κάποιες μελανιές στο σώμα του παιδιού όταν ήταν στο κέντρο, το πώς προκλήθηκαν. Για τα αποτσίγαρα που φέρεται να είχε καταπιεί η Τζωρτζίνα δε γνωρίζουμε κάτι. Το σπίτι δε γίνεται να έμεινε κλειστό μετά το θάνατο της Ίριδας, ψάχνοντας λίγο καλύτερα θα δουν ότι δεν ισχύει. Ζούσαν στο ίδιο σπίτι από λίγο μετά τη γέννηση της Τζωρτζίνας».

«Όταν ζήτησε το πανάκι με το αίμα είχαν τελειώσει οι εξετάσεις»

«Για το πανάκι με το αίμα, 2,5 μήνες μετά το ζήτησε γιατί είχαν τελειώσει οι εξετάσεις. Από όλα τα παιδιά έχουμε κρατήσει προσωπικά αντικείμενα και ζήτησε να το πάρει. Έχει κρατήσει πολλά και από την Ίριδα, δεν τα έχει δώσει όλα. Εμείς επιμέναμε όλοι γύρω της να δώσει τα πράγματα, γιατί δεν έπρεπε και για τη Τζωρτζίνα να μένουν τα πράγματα στο δωμάτιο», εξήγησε ο ίδιος σχετικά με το πανάκι με αίμα που έχει εντοπιστεί.

«Η Ρούλα έχει μπει στο στόχαστρο γιατί έχει πάρει μεγάλη διάσταση το θέμα από τους δημοσιογράφους»

«Η Ρούλα είναι ράκος, κυριολεκτικά. Πιστεύω ότι έχει μπει στο στόχαστρο γιατί έχει πάρει μεγάλη διάσταση το θέμα από τους δημοσιογράφους. Προσπαθούν να πιαστούν σε διάφορα θέματα για να την ενοχοποιήσουν. Η Ρούλα δε θέλει να απαντήσει σε αυτά που λένε ιατροδικαστές που δεν έχουν δει καν το παιδί. Αρνείται την εμπλοκή της και όλου του οικογενειακού περιβάλλοντος», τόνισε η ίδια πηγή στο «Χαμογέλα και πάλι!».

«Οι σχέσεις της Ρούλας με τους γονείς του Μάνου ήταν και παραμένουν άριστες»

«Οι σχέσεις της Ρούλας με τους γονείς του Μάνου ήταν και παραμένουν άριστες. Ξέρουν ποια είναι η Ρούλα και πώς έχει σταθεί στα εγγόνια και στο γιο τους. Τώρα είναι σε διάσταση σα ζευγάρι. Χώρισαν λίγες ημέρες μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας, αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν», τόνισε το άτομο από το στενό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close