Πάτρα: Η ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας

Πάτρα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς αυτά είναι που δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας. 

Υπενθυμίζεται πως μετά από αυτή την εξέλιξη η γονείς του κοριτσιού προέβησαν σε μήνυση, όπου έπειτα μεσολάβησε ο κ. Τσαντίρης για μία εκ νέου έρευνα.

Ο ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την αρχική ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας αλλά και τα δικά του ευρήματα μετά την εξέτασή του.

Πάτρα-Μαλένα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Εγώ έγραψα το σοκαριστικό σημείωμα: Αν δεν σε είχα σώσει δεν θα είχαν χαθεί 3 ψυχές

Αρχικά ο κ. Τσαντίρης αναφέρθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας, όπου αναγράφεται πως το κορίτσι κατέληξε λόγω ηπατικής ανεπάρκειας.

Υπενθυμίζεται πως μετά από αυτή την εξέλιξη η γονείς του κοριτσιού προέβησαν σε μήνυση, όπου έπειτα μεσολάβησε ο κ. Τσαντίρης για μία εκ νέου έρευνα.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι ξυλοδαρμοί μπροστά στην Τζωρτζίνα

Ο ιατροδικαστής με τη σειρά του απέκλεισε το ενδεχόμενο της ηπατικής ανεπάρκειας, «αλλά επειδή παράλληλα τέθηκε υπόψιν του ο θάνατος της Ίριδας, όπου δεν είχε ολοκληρωθεί η εξέτασή του».

Σημείωσε πως ανέλαβε την εκ νέου έρευνα του θανάτου τον Απρίλιο του 2021, αφού είχε συμβεί και η ανακοπή στη Τζωρτζίνα.

Πάτρα-Μαλένα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Άνοιξαν τον τάφο της Τζωρτζίνας Τελέστηκε τρισάγιο

Ο κ. Τσαντίρης ανέφερε επίσης πως είχε χαρακτηρίσει τον θάνατο της Μαλένας αδιευκρίνιστο, και οφείλεται σε άλλα αίτια και είχε προτείνει να εξεταστεί η καρδιά και τα σπλάχνα.

Οι παρενέργειες της κεταμίνης

Αποκάλυψε πως έχουν διασωθεί υλικά της Μαλένας, υλικά σπλάχνων και ιστών και εκτίμησε πως η εκ νέου έρευνα των ιατροδικαστών θα βγάλει ένα αποτέλεσμα που δεν θα βασίζεται μόνο στην κρίση τους, αλλά μετά από επανεξέταση αυτού του υλικού και αυτό «θα μας οδηγήσει εφόσον μιλάμε για εγκληματική πράξη, σε ένα θετικό εύρημα για να είμαστε σαφείς».

Πάτρα-Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Αν σε ξαναδώ να κάνεις έτσι το κεφάλι του παιδιού θα σπάσω το δικό σου

Aναφορικά με τη νευρολογική εκτίμηση για τη Τζωρτζίνα, ο ιατροδικαστής επισήμανε πως στις παρενέργειες της κεταμίνης είναι η ταχυκαρδία, σύμφωνα με το in οι σπασμοί, «κάνει και έναν διαχωρισμό, κάνει κάποια ψυχιατρικά συμπτώματα, μέσα στα οποία μπορεί να είναι οι εφιάλτες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close