Πάτρα: Άνοιξαν τον τάφο της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς άνοιξαν τον τάφο της Τζωρτζίνας. 

Σημειώνεται πως παρόντες στη διαδικασία είναι εισαγγελικός λειτουργός, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα αλλά και συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας.

Πάτρα-Τάφος-Τζωρτζίνας

Δείτε ακόμη Πάτρα: Αν σε ξαναδώ να κάνεις έτσι το κεφάλι του παιδιού θα σπάσω το δικό σου

Το άνοιγμα του τάφου της Τζωρτζίνας προκειμένου να ανασυρθεί το τάμπλετ με το οποίο είχε θαφτεί το 9χρονο κòριτσάκι, βρίσκεται πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, λίγο πριν τις 7.30.

Πάτρα-Τάφος-Τζωρτζίνας

Δείτε ακόμη Πάτρα: Εντολή να ανοίξει ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν το τάμπλετ

Έπειτα από εντολή της 18ης ανακρίτριας, στο πλαίσιο της έρευνας για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας από την προφυλακισμένη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, γίνεται το άνοιγμα του τάφου ώστε να ανακτηθεί το ταμπλετ που είχε τοποθετηθεί μέσα στο φέρετρο της 9χρονης.

Δείτε ακόμη Πάτρα Μάνος Δασκαλάκης : Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία, θέλω μισή ώρα στο κελί της

Πριν την έναρξη της εκταφής τελέστηκε τρισάγιο. Παρούσα στη διαδικασία είναι και η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, όπως επίσης και εισαγγελικός λειτουργός αλλά και συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας. Σύμφωνα με το Pelop.gr, επί του παρόντος δεν έχει διευκρινιστεί αν εκτός από το τάμπλετ θα συλλεγούν και τρίχες από το κεφάλι της Τζωρτζίνας οι οποίες, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές μπορούν να δώσουν πολύτιμα στοιχεία για την δηλητηρίαση της άτυχης Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close