Πάτρα: Καμία ουσία δεν μπορεί να μην ανιχνευθεί

Πάτρα: Καμία ουσία δεν μπορεί να μην ανιχνευθεί. Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το θρίλερ που εκτυλίσσεται γύρω από τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις για τη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου των τριών αδελφών από την Πάτρα μέσα σε 33 μόλις μήνες.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρς Λέων, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα την κατεύθυνση

«Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί δε βλέπουμε συχνά κάτι τέτοιο δηλαδή να χάνονται μέσα σε 33 μήνες 3 παιδιά από μία οικογένεια, και εν πρώτοις, να μην υπάρχει συσχέτιση μεταξύ των θανάτων για γενετικό λόγο. Αυτό το καθιστά ιδιαίτερο. Η πρώτη έκθεση αμφισβητήθηκε από τους γονείς, για την περίπτωση του πρώτου παιδιού, το ίδιο συνέβη και με τη δεύτερη έκθεση», ανέφερε αρχικά ο κ. Λέων.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα για εισπνοή τοξικού αερίου από την μικρή Τζωρτζίνα, ο κ. Λέων ήταν ξεκάθαρος.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τι λέει ο κουμπάρος και κολλητός φίλος του Μάνου Δασκαλάκη

«Η οικογένεια αμφισβήτησε την έκθεση για τις αλλοιώσεις στην μύτη του παιδιού. Πράγματι έχουν σημασία όλα τα σημάδια και στη μύτη είτε αφορά εξωτερικές κακώσεις είτε εσωτερικές αλλοιώσεις. Προφανώς θα συνδυαστεί με το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων. Ακόμα και ένας βελονονυγμός να εντοπιστεί από τον ιατροδικαστή, θα πρέπει να λάβει υπόψιν του όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από αυτό. Για τους ιατροδικαστές δεν υπάρχει ουσία που να προκαλεί θάνατο και να μην βρεθεί», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο κ. Λέων τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποιος γρίφος στον θάνατο των παιδιών και ότι η αιτία θανάτου θα βρεθεί.

Close