Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Πάτρα: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά καθώς υπάρχουν ανησυχίες απο την Ρούλα Πισπιρίγκου μετά το πόρισμα Μαλένας – Ίριδας.

Ποιες είναι οι ανησυχίες της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά το πόρισμα Μαλένας – Ίριδας; Το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας «δείχνει» εγκληματική ενέργεια, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι έντονα ανήσυχη. Ο Όθωνας Παπαδόπουλος ρωτήθηκε για το ποια ήταν η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Δείτε παρακάτω:

Το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας «δείχνει» εγκληματική ενέργεια, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι έντονα ανήσυχη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο.

Πάτρα-Μαλένα-Ίριδα

Δείτε ακόμη Πάτρα: «Ασφυξία» χωρίς το πανάκι για τον θάνατο της Ίριδας

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha ο Όθωνας Παπαδόπουλος ρωτήθηκε για το ποια ήταν η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μόλις έμαθε για τη δημοσιοποίηση του πορίσματος το οποίο κάνει λόγο για «βίαιο μηχανισμό θανάτου».

«Έκπληξη και έντονη ανησυχία, είναι η αντίδρασή της. Λέει από την πρώτη στιγμή πως δεν θα μπορούσε να στραφεί έναντι στα παιδιά της», ανέφερε ο δικηγόρος της 33χρονης μητέρας που κρατείται στις φυλακές.

Πάτρα-Ρούλα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις! Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση

Σύμφωνα με το STAR η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είπε επίσης: «δεν έχω καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών μου, αρνούμαι κάθε υπόνοια, υποψία και κατηγορία. Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία ευρισκόμενη στη φυλακή».

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος σημείωσε επίσης πως το συγκεκριμένο έγγραφο με το πόρισμα δεν έχει έρθει στα χέρια του και για να τοποθετηθεί επίσημα. Ο δικηγόρος σημείωσε πως το πόρισμα θα σταλεί στους τεχνικούς συμβούλους της πλευράς Πισπιρίγκου και στη συνέχεια θα μιλήσουν σχετικά.

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις -Το πανάκι και το πρόσωπο κλειδί

Πάντως, η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη δεν έχει πάρει ακόμη κάποια θέση για το πόρισμα των ιατροδικαστών. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του newsbeast.

Νωρίτερα, ο Όθωνας Παπαδόπουλος μιλώντας στην εκπομπή LiveNews του Mega αναφέρθηκε στο πανάκι με το αίμα που βρέθηκε στο κρεβάτι της Ίριδας, αναφέροντας πως αν η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ένοχη τότε θα έκρυβε το πανί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να σκότωσε τα τρία της παιδιά»

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου επιμένει ότι η κόρη της είναι αθώα. Στη νέα της κατάθεση ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σκότωσε τα τρία της παιδιά.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Κατέληξαν οι ιατροδικαστές  Μαλένα και Ιριδα πέθαναν από ασφυξία

Η Ελένη Λεγάτου, σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, κατέθεσε για πάνω από 4 ώρες στο Ανθρωποκτονιών και υπερασπίστηκε την κόρη της. «Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να σκότωσε τα τρία της παιδιά», φέρεται να κατέθεσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close