Πάτρα-Ρούλα-Τζωρτίνα

Πάτρα: Το θρίλερ της Πάτρας συνεχίζεται και οι Αστυνομικές Αρχές προγραμματίζουν τις επόμενες κινήσεις τους. 

Οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας δεν έχουν σταματημό με τις αστυνομικές αρχές να προσπαθούν να βρουν μία λύση στο μυστήριο των τριών θανάτων – που μέχρι στιγμής μόνο της Τζωρτζίνας – αποδείχτηκε δολοφονία. Οι αστυνομικές αρχές σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Διαβάστε παρακάτω: 

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, «MEGA Σαββατοκύριακο» για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα και για το τί μέλλει γενέσθαι μετά την δημοσιοποίηση του πορίσματος για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Πάτρα-Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Πύργος: Έτσι ξεκίνησε η σοκαριστική επίθεση στον Θύμιο Βίντεο

Ο κ. Μπαλάσκας αναφέρθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο

«Μιλάμε για 650mg ανά λίτρο αίματος, σε ένα κοριτσάκι. Αυτή την ποσότητα δεν την έχουν καν τα νοσοκομεία. Καταλαβαίνουμε ότι στενεύει η υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία διατείνεται ότι είναι αθώα.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα Ραγδαίες εξελίξεις : Βγήκε το πόρισμα του Ιατροδικαστή Μπουζιάνη

Με την πρώτη κατάθεση του πρώτου φακέλου, καταδείξαμε στην Εισαγγελέα την ενοχή της και χρειάζεται κάτι περίτρανο για να αποδείξει την αθωότητά της», ανέφερε αρχικά.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Στα χέρια των Αρχών πέντε βίντεο με την Τζωρτζίνα να υποφέρει και δέκα καθοριστικές καταθέσεις

«Οφείλουμε να καταδείξουμε έναν ένοχο, περιμένουμε τον κ. Καρακούκη να ανακοινώσει την πραγματογνωμοσύνη του για να δείξουμε τον ένοχο, την συνενοχή άλλων προσώπων αλλά και άτομα που δεν εμπλέκονται άμεσα, αλλά εάν μιλούσαν θα μπορούσαν να έχουν βοηθήσει να αποτραπεί κάποια ενέργεια», κατέληξε ο κ. Μπαλάσκας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close