Ιωάννινα-μητέρα-αποπειράθηκε-να-αυτοκτονήσει-σε-ΚΕΠ-

Πάτρα: Οι κεραίες των κινητών έχουν «μιλήσει» για την θέση των εμπλεκόμενων είπε ο Μανώλης Σφακιανάκης.

Οι ανατροπές δεν έχουν τελειώσει ακόμα στην υπόθεση της Πάτρας, εκτίμησε ο Μανώλης Σφακιανάκης, ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, μιλώντας στο LIVE NEWS.
Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, LIVE NEWS, ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, εξέφρασε την θεωρία ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα που θα βρεθούν στην θέση του κατηγορούμενου, πιθανώς 2 με 3 ατόμα, με το κατηγορητήριο σε κάποιες περιπτώσεις να είναι σε βαθμό κακουργήματος και αλλού σε βαθμό πλημμελήματος.

Για τα όσα μέχρι τώρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχολίασε χαρακρηριστικα: « Άλλα ξέρουμε, άλλα υπάρχουν και άλλα θα γίνουν τελικά…»

Ανατροπές να περιμένουμε ακόμα και τώρα…

Ο κ. Σφακιανάκης μάλιστα προχώρησε σε μία ειδοποιό διαφορά που έχει παρατηρήσει στην στάση της Αστυνομίας σε σχέση με την αρχή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην αρχή υπήρχε μία ροή πληροφοριών, η οποία τώρα έχει ανακοποεί. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι τι έχουν δείξει τα ψηφιακά πειστήρια για το έγκλημα της Πάτρας.

Τόνισε την σημασία των κεραιεών για την θέση όλων των προσώπων που έχουν ανάμειξη στην υπό έρευνα υπόθεση.

Οι συλλήψεις θα «έρθουν» όταν η Αστυνομία θα έχει δέσει το κατηγορητήριο και για τους υπόλοιπους 2 με 3 υπόπτους, υπογράμμισε.

Μητσέλου για Τσιόλα: «Έμπλεξε και προσπαθεί να ρίξει το μπαλάκι σε μένα»

Η παθολογοανατόμος Αντιγόνη Μητσέλου που εξέτασε τα ιστολογικά της Ίριδας, μιλώντας στο LIVE NEWS υποστήριξε ότι η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα της έκρυψε στοιχεία για την υπόθεση της Ίριδας.
«Είμαι καλή παθολογοανατόμος και περιέγραψα όλα τα ευρήματα που είναι ίδια με αυτά που βρήκαν στην Αθήνα» σημείωσε η κυρία Μητσέλου, προσθέτοντας πως «η κυρία αυτή (σ.σ. η ιατροδικαστής) έπρεπε να συγκρίνει, τα δικά της ευρήματα με τα δικά μου και να γράψει την αιτία θανάτου».

«Εγώ δεν ευθύνομαι για την αιτία θανάτου» υπογράμμισε, εξηγώντας πως είναι «άλλη η δουλειά του ιατροδικαστή και άλλη η δουλειά του παθολογοανατόμου».

«Ρώτησα τι νεκροψιακά και τι νεκροτομικά ευρήματα είχε και μου είπε: “Δεν βρήκα απολύτως τίποτα” και βγαίνει η κυρία αυτή μετά από έναν χρόνο και λέει ότι είχε εκχύμωση στο χείλος και ένα πανάκι με αίμα. Εγώ αυτά δεν τα γνώριζα. Ευτυχώς που είμαι επιμελής στη δουλειά μου και περιέγραψα όλα αυτά που είδα στα ιστολογικά» συμπλήρωσε η Αντιγόνη Μητσέλου μιλώντας στο LIVE NEWS.

Παράλληλα, η κυρία Μητσέλου ανέφερε ότι η στάση της Αγγελικής Τσιόλα την εξέθεσε. «Εγώ όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία και με ρωτούσαν για τον φλεβόκομβο, δεν είπα τίποτα για τα υπόλοιπα ευρήματα για να μην την εκθέσω, αλλά η κυρία βγήκε και με εξέθεσε τόσο άσχημα. Εξέθεσε την υπόληψή μου, εξέθεσε την επιστημοσύνη μου και τα πάντα. Λοιπόν όχι, είναι καιρός και γω να ανταποδώσω κατά κάποιο τρόπο» συμπλήρωσε.

Επίσης, η Αντιγόνη Μητσέλου ανέφερε ότι ρώτησε αρκετές φορές την κυρία Τσιόλα αν υπήρχαν και άλλα ευρήματα, ωστόσο εκείνη απαντούσε αρνητικά. «Δεν βρήκα απολύτως τίποτα, ούτε νεκροψιακά, ούτε νεκροτομικά ευρήματα» ήταν η απάντησή της σύμφωνα με την παθολογοανατόμο.

Δείτε ακόμη Πάτρα : Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου ; Μην μας πει στο τέλος πως το έπνιξε η Τζωρτζίνα το παιδί Βίντεο

Μαραθώνια κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου για όλους και για όλα

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε για όλους και για όλα, την ώρα που τα πειστήρια για το τριπλό έγκλημα υπάρχουν από τις επιστημονικές αναλύσεις κι η ίδια καλείται να αποφασίσει για τη μετέπειτα στάση της.
Η αδερφή της κατηγορούμενης απαντάει σε μια σειρά από ερωτήσεις των αστυνομικών και εμφανίζεται πεπεισμένη πως η 33χρονη είναι αθώα και βρίσκεται άδικα στη φυλακή.

Με ένα μέρος από την κατάθεση που αποκαλύπτει το LIVE NEWS να βάζει σε σκέψεις και να προκαλεί έντονο ενδιαφέρον, όπως και η αντίδραση της 33χρονης αποκλειστικά στο LIVE NEWS. «Είχε υποχρέωση η Δήμητρα να πάει να τα πει όλα, πήγε και τα είπε. Τέλος» ανέφερε.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Δήμητρας Πισπιρίγκου στο LIVE NEWS η χθεσινή διαδικασία ήταν μαραθώνια επειδή η πελάτισσά του ήθελε να μάθει επίσημα τα στοιχεία του νέου πορίσματος.

Απάντησε αναλυτικά σε όλα τα ερωτήματα από τα παιδικά χρόνια της 33χρονης μέχρι το σήμερα. Τονίζει πως δεν ρωτήθηκε για τον χαρακτήρα της αδερφής της και επανέλαβε πως θέλει να δικαιωθεί η μνήμη των παιδιών…

«Μας έχουν τρελάνει οι γιατροί, ο καθένας λέει και από μα διαφορετική άποψη και θα πρέπει να βρεθεί ποιοι δεν τα λένε σωστά και να αποδοθούν σοβαρές ευθύνες» φαίνεται να υποστήριξε.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μπήκε χθες το μεσημέρι από το υπόγειο στη ΓΑΔΑ και βγήκε 9 και πλέον ώρες μετά, χωρίς να γίνει αντιληπτή από κανέναν. Όλες αυτές τις ώρες ήταν ήρεμη και ο λόγος της είχε ροή κι ορμή.

Έδωσε αναλυτική περιγραφή για τον θάνατο της Ίριδας, δεν έπεσε σύμφωνα με πληροφορίες σε κανένα σημείο σε αντιφάσεις κι σε πολλά σημεία ανέφερε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ την εγκληματική ενέργεια πίσω από τους θανάτους των μικρών 3 ανιψιών της.
Η Δήμητρα Πισπιρίγκου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τα προβλήματα στην σχέση του ζευγαριού και τα όσα συνέβαιναν από την Άνοιξη του 2019, όταν μετά τον θάνατο της Μαλένας, άρχισαν να κινδυνεύουν και να χάνονται η Ίριδα και η Τζωρτζίνα μετά από μια τρομακτική αλληλουχία γεγονότων και συμπτώσεων…

«Δεν το πιστεύω ότι η Ρούλα έχει βλάψει τα παιδιά της. Αν δεν έχουν πεθάνει από παθολογικά αίτια και υπάρχει κάποιος που ευθύνεται για το θάνατό τους να έρθουν να μου το πουν επιστημονικά τεκμηριωμένα. Θέλω να μάθω την αλήθεια και θέλω δικαίωση για τα αγγελούδια μου και να υποστούν τις συνέπειες όλοι όσοι ευθύνονται» υπογράμμισε.

Ακόμα και τώρα η Δήμητρα Πισπιρίγκου κρατάει αποστάσεις από το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια. Επαναλαμβάνει πως θεωρεί την αδερφή της αθώα κι επικαλέστηκε μια σειρά από εικόνες που ήρθαν στο μυαλό της, όταν η 33χρονη έδειχνε να αγαπάει και να φροντίζει τα αγγελούδια της…

«Ακόμα και τώρα είμαι 1.000.000% πεπεισμένη ότι η Ρούλα δεν έχει κάνει τίποτα κακό στα παιδιά. Δεν υπήρχε περίπτωση να πειράξει τα παιδιά, γιατί έβλεπα πως ήταν απέναντί τους και πώς τα κοιτούσε» συμπλήρωσε η αδελφή της 33χρονης κατηγορούμενης.

Οι αστυνομικοί έριξαν μεγάλο βάρος στη δολοφονία της Ίριδας, με την Δήμητρα Πισπιρίγκου να επαναλαμβάνει αυτά που είχε αναφέρει στην κατάθεσή της. Ότι δηλαδή ήταν εκείνη που βρήκε το αγγελούδι νεκρό, ειδοποίησε την αδερφή της και στη συνέχεια τηλεφώνησαν στον Μάνο Δασκαλάκη, πριν κάνουν κλήση στο ΕΚΑΒ.

Επέμεινε πως εκείνη τη νύχτα και το επίμαχο πρωινό δεν άκουσε και δεν είδε κάτι που να της γεννήσει υποψίες για τον ασφυκτικό θάνατο της Ίριδας…

«Εμένα αυτά που ξέρω μου φτάνουν για να έχω μία γνώμη. Αν όμως για μισή πιθανότητα στο ένα εκατομμύριο τοις εκατό που δίνω εγώ, αποδειχθεί το αντίθετο, το επόμενο λεπτό πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους, όλοι όσοι έκαναν λάθος σε αυτή την υπόθεση» συμπλήρωσε.

Μετά τη δολοφονία της Ίριδας οι αστυνομικοί εστίασαν στα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού, για τα οποία η ίδια είχε πάρει ξεκάθαρη θέση από την πρώτη στιγμή…

Όπως ανέφερε οι καυγάδες ήταν τόσο συχνοί και μεγάλοι σε ένταση που η ίδια είχε συμβουλέψει την 33χρονη να χωρίσει με τον Μάνο Δασκαλάκη, για το καλό των παιδιών.

«Η Ρούλα δεν ήθελε να χωρίσει με τον Μάνο. Ήταν λογικό. Είχαν και τρία παιδιά μαζί. Όλοι εμείς με πολλή κουβέντα, της εξηγήσαμε της αδελφής μου με επιχειρήματα. Όπως γνωρίζεις, της είπαμε χαρακτηριστικά, Ρούλα, η μάνα σου, ο πατέρας σου, ο πεθερός σου και η πεθερά σου, είναι όλοι χωρισμένοι. Ας χωρίσεις κι εσύ από το να φτάνετε σε τσακωμούς και να σε χτυπάει» πρόσθεσε.

Πηγή των ενδοοικογενειακών προβλημάτων ήταν όπως εκτίμησε οι εξωσυζυγικές σχέσεις, που ξεκίνησαν λίγα χρόνια μετά το γάμο τους… «Ο Μάνος κάποιες φορές τύχαινε να κάνει μια γνωριμία και να παρασυρθεί και να φύγει από το σπίτι» σημείωσε.

Από τα λόγια και τις περιγραφές της, γίνεται αντιληπτό πως οι συνθήκες μέσα στις οποίες μεγάλωναν τα 3 κορίτσια, μόνο ιδανικές δεν ήταν… «Για την εξωσυζυγική σχέση της αδελφής μου δεν είχα ιδέα. Δεν μου είχε εκμυστηρευτεί το παραμικρό. Το έμαθα αφού το έμαθε ο Μάνος και τσακώθηκαν» πρόσθεσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Για την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να ενημερωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και η 33χρονη, που ανέμενε με αγωνία στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Μετά το τέλος της πολυαναμενόμενης κατάθεσης, η Δήμητρα Πισπιρίγκου συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό της αδερφής της, την ώρα που όλα τα στοιχεία για τις δολοφονίες των 3 παιδιών είναι σε βάρος της και ήδη κατηγορείται για το έγκλημα με την Τζωρτζίνα.

Close