Πάτρα: Οι τελευταίες εξελίξεις – Βίντεο απο το νοσοκομείο

Πάτρα: Οι τελευταίες εξελίξεις  στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών – Θα καταθέσει βίντεο από το νοσοκομείο ο πατέρας.    

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Το Πρωινό» ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους ετοιμάζεται να καταθέσει βίντεο που τράβηξε μέσα από το νοσοκομείο, στο οποίο κατέγραφε την αργοπορία των νοσηλευτών στην παροχή βοήθειας στην Τζωρτζίνα.

Πάτρα: Οι τελευταίες εξελίξεις – Βίντεο απο το νοσοκομείο

Δείτε ακόμη Πάτρα Κατερινόπουλος : Κατά 98% δολοφονήθηκαν τα παιδιά

Στο στόχαστρο των Αρχών μπαίνουν επίσης πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που πιθανόν να βρέθηκαν στο δωμάτιο πριν πεθάνει η μικρή.

Σύμφωνα με την επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου με τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, ενώ έχει ήδη αρχίσει ο πρώτος κύκλος καταθέσεων, μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ύποπτη ουσία στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, μόνο τα φάρμακα που λάμβανε το παιδί ως αγωγή.

Πάτρα: Οι τελευταίες εξελίξεις – Βίντεο απο το νοσοκομείο

Δείτε ακόμη Πάτρα : Οι αντιφάσεις ανάμεσα σε καταθέσεις της μητέρας και ιατρικών εγγράφων

Συμφωνά με το NEWSBOMB, ωστόσο επειδή καμία ουσία δεν είναι μη ανιχνεύσιμη περνάνε στον επόμενο κύκλο ουσιών, των βαρέων μετάλλων για να δουν αν έχει λάβει αρσενικό ή κάλιο, δηλαδή αν ο οργανισμός του παιδιού είχε είχε τοξικές ουσίες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close