Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Πάτρα: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά καθώς θα δούμε πως με τις τρεις δολοφονίες ανοίγουν τον δρόμο για την έρευνα θανάτου της σπιτονοικοκυράς.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς ο συνήγορος της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα, επιβεβαίωσε ότι σήμερα κατατίθεται η δικογραφία για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Δείτε παρακάτω:

Τι λέει ο συνήγορος της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς

Καταιγιστικές φαίνεται να είναι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και για το ζήτημα της σπιτονοικοκυράς, καθώς μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» ο δικηγόρος της εκλιπούσας, Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, επιβεβαίωσε ότι σήμερα κατατίθεται η δικογραφία για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τον θάνατο της Μαλένας: Εγώ μια μέρα πένθησα, θέλω να συνεχιστεί η ζωή

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Δήμητρα «γκρεμίζει» το ακλόνητο άλλοθι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο κ. Θεοδωρόπουλος εκεί που εστίασε την προσοχή του είναι, στο αίτημα της εκταφής, γιατί, όπως είπε ίδιος τώρα είναι η στιγμή που μπορεί να το στηρίξει με στοιχεία και με νομικά επιχειρήματα.

Γιατί ζητούν εκταφή

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «το πόρισμα των ιατροδικαστών Καλόγρηα – Καρακούκη για τις τρεις δολοφονίες ανοίγει τον δρόμο και για την έρευνα του θανάτου της σπιτονοικοκυράς».

Ερωτηθείς για το πού επιθυμεί να εστιάσει και τι ερευνά με το αίτημα της εκταφής απάντησε: « Επιθυμούμε να ενημερωθούμε σχετικά με την συνταγογράφηση των φαρμάκων της αποθανούσας, Ευγενίας Κούτρας.

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ενημέρωση μια μέρα πριν το θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης σκέφτεται να ζητήσει αποζημίωση από το Δημόσιο

Ώστε να δούμε εάν υπήρχε εγκατάλειψη είτε με πράξη είτε με παράλειψη, δηλαδή να λαμβάνει χάπια που δεν έπρεπε ή εάν δεν λάμβανε χάπια που έπρεπε να λαμβάνει».

Σαφής επιδίωξη της οικογένειας Κούτρα μέσα από το αίτημα της εκταφής είναι η διασφάλιση ότι η γυναίκα έφυγε λόγω παθολογικών αιτιών.

«Να μπει στο κάδρο των ερευνών και ο Μάνος Δασκαλάκης»

Σχετικά με την στάση της αστυνομίας στην υπόθεση της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη ο κ. Θεοδωρόπουλος υπογράμμισε ότι, «η αστυνομία δεν έκανε καλά την δουλειά της, διότι τα άτομα που είχαν την ευθύνη της φροντίδας της σπιτονοικοκυράς και ο φυσιοθεραπευτής της, αστυνομία δεν τα αναζήτησε ποτέ».

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ενημέρωση μια μέρα πριν το θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ  Πάτρα: Οι άγνωστες συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη

Σχετικά με την ιατροδικαστική έρευνα της Ευγενία Κούτρα, ο δικηγόρος της οικογένειας αποκάλυψε ότι με επικοινωνία που είχε με ιατροδικαστές προκύπτουν νέα στοιχεία για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τα επόμενα βήματα στο θρίλερ Στο κάδρο και ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο κ. Θεοδωρόπουλος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι, σύμφωνα με το in.gr, κατά την άποψή του, στο κάδρο των ερευνών για το ζήτημα του θανάτου της σπιτονοικοκυράς θα πρέπει να «μπει» και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close