Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από μία φράση της είναι σαν να ομολογεί τα πάντα!

Τα λόγια της όπως μεταφέρονται σε ρεπορτάζ εφημερίδας μοιάζουν με έμμεση ομολογία.

Για ακόμα μια Κυριακή η εφημερίδα «Μπαμ» του Πέτρου Κουσουλού φέρνει στο φως στοιχεία σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα που οδηγούν σε νέα συμπεράσματα.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η αστυνομία ψάχνει το κρυφό κινητό της Πισπιρίγκου

Αυτή τη φορά είναι τα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τον Μάνο Δασκαλάκη, στα οποία υπάρχει και μια φράση που είναι έμμεση παραδοχή, μα και αποκάλυψη του βαθύτερου κινήτρου της.

Η Ρούλα προσάπτει στον Μάνο Δασκαλάκη ότι όλη του η έγνοια ήταν να έχει πολλές ερωτικές συντρόφους και να διαπρέψει στη μουσική.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Μαρτυρία σοκ από γιατρό για την Ρούλα

Η μεταξύ τους σχέση έχει κλονιστεί από απιστίες, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Πισπιρίγκου και αυτό ενδεχομένως την οδηγεί στην απόφαση να τα βάλει με τα παιδιά, γιατί αυτά είναι ο καρπός της σχέσης τους και σε αυτά πιθανώς βλέπει τον Δασκαλάκη.

Γι΄αυτό και από το στόμα της βγαίνει η φράση «παιδί δεν κρατάω γιατί δεν θέλω να δει τι πατέρα είχε».

Πάτρα-Μάνος-Δασκαλάκης

Δείτε ακόμη Πάτρα: Σταματά το αυτό! Το παιδί είναι μία χαρά. Δεν έπρεπε να πάει καν στο νοσοκομείο

Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η φράση της αφορά στο παιδί που φέρεται να κυοφορούσε μετά τον θάνατο της Ίριδας, αλλά η χρήση του παρατατικού χρόνου ενισχύει την παραδοχή της και φανερώνει πως σε περίπτωση που είναι δολοφόνος των τριών παιδιών, το κίνητρο της Πισπιρίγκου ήταν η εκδίκηση προς τον Δασκαλάκη.

 

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ανατριχιαστικές συνομιλίες Δήμητρας και Ρούλας Πισπιρίγκου

«Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος τώρα, όπως και η μπέμπα που έφυγε και σε απάλλαξε», σύμφωνα με το dailymedianews του λέει με ειρωνεία και είναι πραγματικά να απορεί κανείς με τα λόγια της σε μια περίοδο που έχουν πεθάνει τα δύο τους παιδιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close