Πάτρα-Ρούλα Πισπιρίγκου-Μάνος Δασκαλάκης-

Πάτρα: Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας αφού πρόκειται για ανθρωποκτονία δήλωσε ο ιατροδικαστής Γαλεντέρης μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 

Οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας δεν έχουν σταματημό με νέα στοιχεία να βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας. Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ εμφανίστηκε ο ιατροδικαστής Γαλεντέρης και έδωσε επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας, δηλώνοντας πως κατά την γνώμη του πρόκειται για ανθρωποκτονία ο θάνατος της Ίριδας.

Πιο συγκεκριμένα οι πραγματογνώμονες δίνουν μία εκτίμηση πως μέχρι τα τέλη του Μάη θα έχουν σίγουρα αποτελέσματα στα χέρια τους σχετικά με τον τρόπο που πέθανε η Μαλένα και η Ίριδα. Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης υποστήριξε πως επιχειρείται να γίνει διερεύνηση τοξικολογικού τύπου από τους ιστούς και όχι από τα βιολογικά υγρά.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Η αποκάλυψη του Λύτρα για τον λόγο που παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου

Πάτρα-Ρούλα Πισπιρίγκου-Μάνος Δασκαλάκης-

Αυτή η διαδικασία απαιτεί περισσότερο χρόνο. Σύμφωνα με τον ίδιο: «Πιστεύω ότι θα υπάρξουν νεότερα δεδομένα που θα προστεθούν στα προηγούμενα για να αποδοθεί η αλήθεια στη δεύτερη έκθεση.

Αν έχουμε δύο ισότιμες εκθέσεις, θα είναι δύσκολο να αποφανθεί η δικαιοσύνη για το τι έγινε.Θα γίνουν νέες ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Θα γίνει μεγαλύτερος αριθμός τομών στην καρδιά, γιατί η αιτία θανάτου στο δεύτερο παιδί αφορά σε αγενεσία φλεβοκόμβου. Για να μπορούμε να απεγκλωβιστούμε από αυτό θα πρέπει να βρεθεί τελικά ο φλεβόκομβος για να αποκλειστεί ως πιθανός μηχανισμός που προκάλεσε τον θάνατο.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Η υποψία του Μάνου και αντεπίθεση της Ρούλας

Μόνο έτσι θα αποδείξουμε ότι ο θάνατος της Ίριδας είναι ανθρωποκτονία» δήλωσε μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει πως σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για ανθρωποκτονία αφού οι αιτίες που έχουν αποδοθεί στον θάνατο της Ίριδας δεν στέκουν.

Πάτρα-Ρούλα Πισπιρίγκου-Μάνος Δασκαλάκης-

Όσων αφορά τον θάνατο της Τζωρτζίνας σημείωσε πως το μόνο που απομένει για να βρεθεί η πορεία της κεταμίνης είναι να δούμε από που αγόρασε την κεταμίνη η κατηγορούμενη. Από την άλλη ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος είπε ότι:

«Σε καμία περίπτωση στα εγκληματολογικά χρονικά δεν υπάρχει ισχυρισμός της μάνας για ανθρωποκτονία έστω από αμέλεια από ιατρικό προσωπικό και ακόμα δεν έχει σκεφτεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη είτε αστικά είτε ποινικά για να βρει το δίκιο της.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις- Δασκαλάκης-Πισπιρίγκου πήγαιναν μαζί να διαγράψουν ίχνη

Αυτό σημαίνει αυτό που λέει ότι φταίνε οι γιατροί είναι απύθμενο ψέμα. Δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζεσαι ότι σου σκότωσαν το παιδί και να λες «τι να κάνουμε; Άνθρωποι είμαστε»

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου κοροϊδεύει τον κόσμο και υπογράμμισε ότι θα αναζητηθούν ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα, καθώς υπάρχουν ενδείξεις σοβαρές.

Πάτρα-Ρούλα Πισπιρίγκου-Μάνος Δασκαλάκης-

Ό,τι και να κάνουν, δεν πρόκειται ποτέ να αποφυλακιστεί μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Η κατηγορούμενη δεν τα έκανε μόνη της»

Δείτε ακόμα Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – Άμεση εκταφή της σπιτονοικοκυράς

Τέλος, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης επανέλαβε για ακόμη μία φορά μιλώντας στην ίδια πηγή ότι η κόντρα ανάμεσα στην Πισπιρίγκου και τον Δασκαλάκη θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις. Εκτίμησε ότι θα υπάρξουν κι άλλα εντάλματα σύλληψης σε πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος της Πισπιρίγκου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close