Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου

Πάτρα: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά καθώς απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Το Ειρηνοδικείο Πατρών απέρριψε, σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα ζητώντας να τους παραδοθούν τα κλειδιά από το ακίνητο της οδού Μπιζανίου.

Η Ρούλα Πισπιριγκου μιλάει μέσα από ΓΑΔΑ:Ο Μάνος φοβάται μη μπει φυλακή αυτός και ο πατέρας του

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η ιατροδικαστής Τσάκωνα προτείνει εκταφή της Μαλένας

Υπενθυμίζεται ότι οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

η-Ρούλα Πισπιρίγκου-και-ο-Μάνος Δασκαλάκης-γελούσαν-στην-πρώτη-τους-κοινή συνέντευξη-

Δείτε ακόμη Καβάλα: Σκότωσε τον 7χρονο γιο του πρώην εραστή της για να τον εκδικηθεί

Ζητώντας τα κλειδιά, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού και να καταγράψουν τα κινητά περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται εντός της οικίας.

Η αίτηση συζητήθηκε την Παρασκευή, ωστόσο ο δικηγόρος της πλευράς Κούτρα μπήκε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου και όπως ισχυρίζονται πήρε προσωπικά αντικείμενα της άτυχης Τζωρτζίνας.

Πάτρα-Ρούλα-Δήμητρα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Απίστευτο: Έφαγε ταμπλέτες Πλυντηρίου γιατί νόμιζε πως ήταν γλυκά-Νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μαζί με την μητέρα της και συγγενικά της πρόσωπα πήγαν στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου, ενώ κάλεσαν και την Αστυνομία, γιατί πως ανέφεραν ο ένας εκ των δικηγόρων που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς μπήκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού και πήρε τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας.

 

Close