Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς

Δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία Πατρών για εκταφή της σορού της 69χρονης σπιτονοικοκυράς από το Α’ Νεκροταφείο πατρών.

Σύμφωνα με το flamis.gr Η εντολή δόθηκε πριν λίγο και πλέον θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ του Δήμου Πατρέων, της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και του Μητροπολίτη Πατρών, ο οποίος θα δώσει εντολή στον αρμόδιο ιερέα για να γίνει η εκταφή παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. και πιθανόν και ιατροδικαστή.

Προς το παρών για την ώρα δεν έχει δοθεί ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ για εκταφή της Τζωρτζίνας.  μέχρι αυτή την ώρα.

Αποκάλυψη για τον τάφο της σπιτονοικοκυράς στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας. Η φωτογραφία του άνδρα που υπήρχε στον τάφο…

Αποκάλυψη για τον τάφο της σπιτονοικοκυράς στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας. Η φωτογραφία του άνδρα που υπήρχε στον τάφοτης 69χρονης γυναίκας… δεν υπάρχει. Ποιος την απομάκρυνε;
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση της Πάτρας, με την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, όπου σήμερα Δευτέρα θα απολογηθεί κατηγορούμενη για τον φόνο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Την ίδια στιγμή, στο κάδρο των ερευνών μπαίνει και ο θάνατος της ευκατάστατης σπιτονοικυράς που φέρεται να είχε παραχωρήσει το σπίτι της στην οικογένεια, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανιζόταν ως ανιψιά της στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Φωτογραφίες και βίντεο της Ρούλας από τον ανακριτή –Λιντσάρισμα από τον κόσμο

Υπενθυμίζεται πως η ίδια είχε ισχυριστεί πως η 69χρονη πέθανε από καρκίνο, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τις αρχές, ενώ αρνήθηκε ότι την επισκεπτόταν συχνά στο νοσοκομείο.

Το μυστήριο με την φωτογραφία άνδρα στον τάφο της ηλικιωμένης
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο Μάνος Δασκαλάκης γνώρισε την σπιτονοικοκυρά όταν εργαζόταν ως διανομέας και της πήγαινε φαγητό. Προφανώς η γυναίκα μετά την γνωριμία ήθελε να βοηθήσει το ζευγάρι και παραχώρησε το σπίτι στο ισόγειο χωρίς χρήματα.

Κάποια στιγμή ο Μάνος έκανε πρόβες με την κιθάρα του στον 1ο όροφο (και αυτόν τον είχε παραχωρήσει) και η γυναίκα έμενε στο δεύτερο. Φαίνεται όμως ότι η γυναίκα άρχισε να ενοχλείται (άγνωστο για ποιους λόγους) και ζήτησε ενοίκιο 200 ευρώ. Και τότε άρχισαν οι προστριβές. Πάντως ο Μάνος εξακολουθούσε να χειρίζεται τα οικονομικά της αφού ήταν κατάκοιτη.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας παίρνει πίσω τα λεφτά του

Η γυναίκα πέθανε το 2020 αλλά παραμένει άγνωστο αν ετάφη τελικά ή αν αποτεφρώθηκε όπως η ίδια επιθυμούσε. Στο Α’ νεκροταφείο πάντως υπάρχει ένας τάφος. Πρόχειρος. Με το όνομά της. Αλλά στο κάτω μέρος υπήρχε η φωτογραφία ενός αγνώστου. Ενός άνδρα.

Το pelop.gr δημοσίευσε την φωτογραφία από τον τάφο της ηλικιωμένης όπου φαίνεται και η φωτογραφία του άνδρα:

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς

Εδώ και μερικές ημέρες κάποιος φρόντισε… να απομακρύνει τη φωτογραφία. Άγνωστο ποιος ήταν, γιατί την πήρε και… πού την πήγε!

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς

Close