Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας παίρνει πίσω τα λεφτά του

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Ακύλα να παίρνει πίσω τα λεφτά του.

Και σιγά να μην δεν τα έπαιρνε…  Μαύρους στο ξύλο τους βλέπω Βαμβακά και Σταμάτη… Έλεος πιααααα

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Χωρισμός ανάμεσα σε Ουρανία και Άλκη

Ο Ακύλας βγαίνει από την φυλακή στις Άγριες Μέλισσες και ετοιμάζεται για την μεγάλη αντεπίθεση του. Δεν σκοπεύει να αφήσει στην κυριολεξία τίποτα όρθιο. Τα σχέδια που βάζει με το μυαλό του είναι καταστροφικά και επικίνδυνα. Είναι ικανός για όλα και το έχει αποδείξει.

Ο Ακύλας παίρνει πίσω τα λεφτά του στις Άγριες Μέλισσες

Ο ήρωας βγαίνει από την φυλακή και ετοιμάζεται ξανά για έναν νέο πόλεμο! Αυτή την φορά όχι μόνο δεν υπολογίζει τίποτα αλλά είναι έτοιμος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα και το πρώτο που κάνει είναι να ξανά «χτίσει» από την αρχή τους Άβαντες. Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, δεν θα αρέσει καθόλου στον Μελέτη ο οποίος νιώθει αποκλεισμένος απ’ όλα.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Ακύλας επιστρέφει λυσσασμένος για να τελειώσει το Διαφάνι

Ενώ ο Ακύλας συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον του Δούκα, καταφέρνει να πάρει πίσω και τα κλεμμένα χρήματα του. Η είδηση αυτή, μαθαίνεται σε όλο το Διαφάνι και όλοι γνωρίζουν ποιος κρυβόταν πίσω από την ληστεία στο σπίτι του.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το αμαρτωλό παρελθόν της Δρόσως βγαίνει στη φόρα

Σύμφωνα με το Youfly.com, ο Ακύλας πιά, στις Άγριες Μέλισσες, θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο για ακόμα μια φορά προκαλώντας νέες αναταραχές και περνώντας στην αντεπίθεση, όσον αφορά το θέμα του αεροδρομίου.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close