Πάτρα: Σε φαρμακαποθήκη βρήκε Κεταμίνη η Ρούλα – Τι σχέση έχει ο Μάνος Δασκαλάκης

Πάτρα: Σε φαρμακαποθήκη βρήκε Κεταμίνη η Ρούλα – Τι σχέση έχει ο Μάνος Δασκαλάκης. Πληροφορίες θέλουν την Ρούλα Πισπιρίγκου να βρήκε την κεταμίνη σε φαρμακαποθήκη που συνδέεται ο Μάνος Δασκαλάκης.

Οι εξελίξεις σοκάρουν όσο περνούν οι ώρες με την Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται αυτή την στιγμή στον ανακριτή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Στην Τζωρτζίνα βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες κεταμίνης, ενός ισχυρού ηρεμιστικού για ζώα που σύμφωνα με τους ειδικούς στέρησε την ζωή του μικρού παιδιού.

Δείτε ακόμα Πάτρα: “Παμφάγο τέρας, αγενεσία σπλάχνων” – Η συγκλονιστικη ανάρτηση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Οι εξελίξεις σοκάρουν όσο περνούν οι ώρες. Νέες πληροφορίες θέλουν την Ρούλα Πισπιρίγκου να βρήκε την κεταμίνη σε φαρμακαποθήκη που συνδέεται επαγγελματικά ο Μάνος Δασκαλάκης και πατέρας των τριών παιδιών. Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Πάτρα : Έφτασε στον ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου – Χαμός έξω από τα δικαστήρια βίντεο

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της ΕΡΤ υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την Ρούλα Πισπιρίγκου να προμηθεύτηκε την κεταμίνη που στέρησε την ζωή από την μικρή Τζωρτζίνα  από φαρμακαποθήκη που συνδέεται επαγγελματικά ο Μάνος Δασκαλάκης και πατέρας των τριών παιδιών.

Πάτρα-σε-φαρμακαποθήκη-βρήκε-την-κεταμίνη-πως-συνδέεται-ο-Μάνος Δασκαλάκης-

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ θέλει την 33χρονη να προμηθεύτηκε την κεταμίνη από φαρμακαποθήκη της Πάτρας όπου ο Μάνος Δασκαλάκης συνδέεται επαγγελματική με αυτήν. Αν επαληθευτεί αυτή η πληροφορία η έρευνα θα πάρει νέες διαστάσεις για το αν η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε συνεργούς σε αυτό το απάνθρωπο έγκλημα.

Πάτρα-σε-φαρμακαποθήκη-βρήκε-την-κεταμίνη-πως-συνδέεται-ο-Μάνος Δασκαλάκης-

Δείτε ακόμα Ρούλα Πισπιρίγκου: Όταν ο γάμος με τον Μάνο έγινε πρωτοσέλιδο

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν πως στην συγκεκριμένη φαρμακαποθήκη εργαζόταν ο Μάνος Δασκαλάκης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης σήμερα δεν πήγε στην δουλειά του και είναι εξαφανισμένος.

Πάτρα-σε-φαρμακαποθήκη-βρήκε-την-κεταμίνη-πως-συνδέεται-ο-Μάνος Δασκαλάκης-

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή μυστηριωδώς μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών χρόνων, είναι σοκαρισμένος με την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης από την πρώτη στιγμή εμφανιζόταν βέβαιος πως η μητέρα των παιδιών του δεν είχε καμία εμπλοκή στον θάνατό τους και όλο αυτό το διάστημα μέχρι και την σύλληψή της, δήλωνε ανοιχτά την στήριξή του στην 33χρονη. Ο ίδιος πλέον διαχωρίζει τη στάση του, βρίσκεται στην Πάτρα και προσπαθεί να συνθέσει τα κομμάτια του παζλ καθώς σε τρία από τα εννέα επεισόδια της Τζωρτζίνας ήταν και ο ίδιος παρών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης απολύθηκε από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν. Το ίδιο συνέβη και με την αδελφή της 33χρονης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close