Πάτρα: Σοκαριστική μαρτυρία για την Τζωρτζίνα

Πατρα: Η σοκαριστική μαρτυρία για την Τζωρτζίνα -Δεν γίνεται τίποτα… Αφήστε το να «φύγει».

Υπόθεση θανάτου 3 παιδιών: Απροθυμία γιατρών να καταθέσουν – Η αποκαλυπτική μαρτυρία για τη Τζωρτζίνα

Τουλάχιστον δυο γιατροί των Κλινικών του Καραμανδανείου Παίδων και του ΠΓΝΠ, στις οποίες νοσηλεύτηκαν η Μαλένα και η Τζωρτζίνα, που σύμφωνα με πληροφορίες της «Π» δεν θα ήθελαν να καταθέσουν στις ανακριτικές αρχές αν ήταν στο χέρι τους!

Πάτρα: Σοκαριστική μαρτυρία για την Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Το πόρισμα θανάτου για Μαλένα και Ιριδα

Υπάρχουν γιατροί – δύο τουλάχιστον έχουν περιέλθει σε γνώση μας – των Κλινικών του Καραμανδανείου Παίδων και του ΠΓΝΠ, στις οποίες νοσηλεύτηκαν η Μαλένα και η Τζωρτζίνα, που δεν θα ήθελαν να καταθέσουν στις ανακριτικές αρχές αν ήταν στο χέρι τους!

Στη μια περίπτωση, γιατρός του ΠΓΝΠ αποκάλυψε σε φιλικό του περιβάλλον ότι «δεν θέλει να μπλέξει και γι’ αυτό δεν μιλάει δημόσια, ούτε επιθυμεί στις ιδιωτικές συζητήσεις ν’ αναφέρεται σ’ αυτό το θέμα…».

Η δεύτερη περίπτωση αφορά γυναίκα γιατρό του Καραμανδανείου, η οποία στο φιλικό περιβάλλον της περιέγραψε μια σκηνή που τη σόκαρε την ημέρα που η 9χρονη Τζωρτζίνα είχε «φύγει» από τη ζωή και την επανέφερε συνάδελφός της μετά από 50 ολόκληρα λεπτά της ώρας.

Πάτρα-Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Συγγενής εμφανίζει διαδοχικές νοσηλείες νευρολογικής φύσης

Η εν λόγω γιατρός σύμφωνα με το pelop.gr   ήταν υπηρεσία εκείνη τη μέρα και ευρισκόμενη στο διάδρομο του δωματίου όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα – κι ενώ καταβάλλονταν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σωθεί το κοριτσάκι –, άκουσε μια φωνή, σύμφωνα με την σοκαριστική περιγραφή της στο φιλικό της περιβάλλον, να λέει: «Ταλαιπωρείται το κοριτσάκι… Δεν γίνεται τίποτα… Αφήστε το να «φύγει». Τόση ώρα έχει χαθεί κάθε ελπίδα…».

Η ελπίδα, ωστόσο, «αναστήθηκε» και διαψεύσθηκε η «φωνή», φαίνεται όμως ότι τους επόμενους μήνες ήταν προδιαγεγραμμένο το τέλος της 9χρονης Τζωρτζίνας…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close