Μάνος Δασκαλάκης-Ρούλα Πισπιρίγκου-

Πάτρα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με νέα στοιχεία που δείχνουν ότι η Πισπιρίγκου και ο Δασκαλάκης είχαν στόχο τους τα χρήματα.

Νέες εξελίξεις φαίνεται πως συμβαίνουν διαρκώς όσων αφορά την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα. Φαίνεται πως στο φως της δημοσιότητας βγήκε μία λίστα με ονόματα δημοσιογράφων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από τους οποίους θα διεκδικούσαν χρήματα μετά από αγωγές που θα κατέθεταν οι δυο τους.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητάει νέο γονιδιακό έλεγχο των παιδιών

«Μέχρι πρότινος μας έλεγαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αδελφωμένοι και ότι πορεύονται κοινά σε αυτή την ιστορία. Το ότι διαφοροποιήθηκε ο Μάνος οφείλεται σε έναν λόγο: στο γεγονός ότι πλέον είχε πετάξει το πουλάκι των χρημάτων.

Μάνος Δασκαλάκης-Ρούλα Πισπιρίγκου-

Δείτε ακόμα Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης έστελνε γυμνές φωτογραφίες του

Ονειρεύονταν χρήματα, πολλά χρήματα από αγωγές και μηνύσεις» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, μιλώντας σήμερα Τρίτη στο Πρωινό.

Η προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου τους πρόλαβε

«Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε, ο Μάνος Δασκαλάκης αποστασιοποιήθηκε, καθώς δεν ήταν δυνατόν να συμπορευτούν για να διεκδικήσουν χρήματα από αγωγές, από σένα Γιώργο (σ.σ. Λιάγκα), από τον Λαμπρόπουλο…

Μάνος Δασκαλάκης-Ρούλα Πισπιρίγκου-

Είχαν καταρτίσει ολόκληρη λίστα με Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφους και προσέβλεπαν ότι θα κέρδιζαν πολλά χρήματα από αγωγές. Από την ώρα που πήρε άλλη τροπή η υπόθεση και η Ρούλα προφυλακίστηκε, κλονίστηκε ο Μάνος» συνέχισε.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Aφελής και εφηβική συμπεριφορά το τηλεφώνημα λέει ο δικηγόρος

«Είχαν κάνει μια λίστα με 15 ονόματα και ΜΜΕ. Εσύ Γιώργο μου στη λίστα ήσουν για 500.000 (σ.σ. αναφέρεται στον Γιώργο Λιάγκα). Το κουβέντιαζαν αυτό με τους δικηγόρους τους επίσημα, για αρκετές μέρες. Όλοι οι δημοσιογράφοι ήταν πάνω-κάτω εκεί στο πεντακοσάρικο» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Μάνος Δασκαλάκης-Ρούλα Πισπιρίγκου-

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close