Πάτρα: Τα θολά σημεία στο θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Πάτρα: Την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη η οποία έφυγε από την ζωή τον Σεπτέμβριο του 2020, έχει στα χέρια του,ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης. Αυτά είναι τα στοιχεία που είναι θολά

 

Το κουβάρι της υπόθεσης με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα, καλείται να ξετυλίξει ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, που έχει στα χέρια του, τον ιατρικό φάκελο της υπόθεσης.

Πάτρα: Τα θολά σημεία στο θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Δείτε ακόμη Πάτρα: Δέκα νέα στοιχεία-Το πανάκι δεν ήταν πρωτοβουλία της Ρούλας να δωθεί αλλά του Μάνου

Όπως τονίζει, υπάρχουν αρκετά θολά σημεία που θα πρέπει να μελετηθούν, με στόχο να διαπιστωθεί αν πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες στους ανθρώπους που πρόσεχαν την Ευγενία Κούτρα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο ιατροδικαστής μιλάει στην εφημερίδα Real News και αποκαλύπτει τα 4 σημεία που χρήζουν διερεύνησης. Πρόκειται για το ενδεχόμενο παραμέλησης της ασθενούς, το ζήτημα της καθυστερημένης μεταφοράς της, σε νοσοκομείο.

Πάτρα: Έφτασε η ώρα του Μάνου Δασκαλάκη;

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Ίριδα ήταν ζωντανή όταν έγινε η κάκωση στο στόμα της

Τη διακρίβωση όλων των προσώπων που είχαν αναλάβει κατά καιρούς τη φροντίδα της, αλλά και τον ηλεκτρονικό φάκελο της υγείας της, ο οποίος αποκαλύπτεται πως ήταν κενός, παρά τα πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η σποιτονοικοκυρά.

«Αρχικά αναμένουμε να δούμε αν υπήρξε παραμέληση της ασθενούς και αν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση μη αναστρέψιμη. Θεωρώ σίγουρο ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί» τονίζει ο Δημήτρης Γαλεντέρης και προσθέτει πως αν διαπιστωθεί καθυστέρηση στη μεταφορά της, μπορεί να αποδοθούν ευθύνες.

Πάτρα: Η δικογραφία φωτιά για τις δολοφονίες της Μαλένα και της Ίριδας

Δείτε ακόμη Σοκ στη Πάτρα : Ζήτησε από τη γυναίκα του να φωνάξει τον γιατρό, έβγαλε τον ορό και αυτοκτόνησε

«Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Στο σημείο αυτό πρέπει να πω, ότι το πιστοποιητικό θανάτου, το υπογράφει ο Μάνος Δασκαλάκης» αναφέρει ο κύριος Γαλεντέρης.

«Πρέπει να ελεγχθεί και ποιοι άλλοι φρόντιζαν την άτυχη γυναίκα που τελικά έφυγε από τη ζωή. Η διαδικασία θα είναι επί παντός υπευθύνου και από εκεί και πέρα θα προκύψει ποιος ήταν υπεύθυνος για τη φροντίδα της, ώστε να ασκηθούν διώξεις» τονίζει ο Δημήτρης Γαλεντέρης που καταλήγει στην εφημερίδα:

«Κοιτώντας τον ηλεκτρονικό φάκελο υγείας της, με έκπληξη διαπίστωσα πως είναι άδειος. Για έναν ασθενή με χρόνια προβλήματα δεν είναι κάτι το αναμενόμενο και απεναντίας θεωρείται ύποπτο.»

Πάτρα : Τεστ DNA σε Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη – Τι εξετάζει η αστυνομία

Δείτε ακόμη Πάτρα: H Πισπιρίγκου φέρνει τεχνικούς σύμβουλους από το εξωτερικό

Η σπιτονοικοκυρά πέθανε στην Πάτρα τον Σεπτέμβριο του 2020. Συγγενείς της αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να πέθανε από προχωρημένη σηψαιμία από τη στιγμή που είχε μόνο μία πληγή στο σώμα της, γεγονός που δεν δικαιολογεί την αιτία που αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου της. Σύμφωνα με το newsit.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close