Πάτρα:  H Πισπιρίγκου φέρνει τεχνικούς σύμβουλους από το εξωτερικό

Πάτρα  –  Νέες εξελίξεις  : Πάτρα: H Πισπιρίγκου φέρνει τεχνικούς σύμβουλους από το εξωτερικό

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η ανωμοτί κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των παιδιών της Μαλένας και Ίριδας, ενώ την ίδια ώρα η 33χρονη επιστρατεύει τεχνικούς συμβούλους από το εξωτερικό

Η προφυλακισμένη για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να καταθέσει τις γραπτές της εξηγήσεις καθώς σύμφωνα με το Star, δεν θα είναι έτοιμη μέχρι την Παρασκευή και αναμένεται να ζητήσει νέα προθεσμία για τις 14 Ιουλίου.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε τον Μάνο Δασκαλάκη

Το υπόμνημά της δε θα περιέχει μόνο την περιγραφή της για το τι έγινε τις ημέρες που πέθαναν Μαλένα και Ίριδα αλλά θέλει να αντικρούσει επί της ουσίας το πόρισμα των κ. Καρακούκη και Καλόγρηα για τον ασφυκτικό θάνατο των δύο παιδιών. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό έχει καταφύγει ακόμη και σε ειδικούς συμβούλους από το εξωτερικό σύμφωνα με το newsbomb.gr .

Η προφυλακισμένη μητέρα μέσα από το κελί της διαβάζει όλες τις καταθέσεις, γιατρών, συγγενών ιατροδικαστών και ψάχνει να βρει κάπου να πατήσει για να αποδείξει όπως ισχυρίζεται ότι δεν έχει σχέσεις με τους θανάτους.

Το κλειδί για τις Αρχές είναι ο θάνατος της Ίριδας και η περιγραφή της αδερφής της στην κατάθεσή της κρίνεται ως σημαντική.

Όλη η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη για τον θάνατο των 3 παιδιών του
Η υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα που έχει συγκλονίζει το πανελλήνιο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, και μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος Καλόγρηα-Καρακούκη, αναμένεται και η κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δείτε επίσης  : Πάτρα : Στην ΜΕΘ Παίδων 6χρονο παιδί  Παραλίγο να πνιγεί στην θάλασσα

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος δήλωσε στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως θα χρειαστούν χρόνο για την κατάθεσή της, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ενδεχομένως μέχρι την Παρασκευή θα έχει καταθέσει.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έδωσε στο φως της δημοσιότητας ολόκληρη την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, όπως αυτός τα είπε στο τμήμα ανθρωποκτονιών στις 16 Ιουνίου.

Ο 30χρονος περιέγραψε τους θανάτους των τριών παιδιών του, αλλά και τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη είναι δασκαλεμένη

«Εγώ να σας πω την αλήθεια είχα δεθεί από την αρχή περισσότερο με τη Τζωρτζίνα, γιατί όταν την κάναμε είχα περισσότερο χρόνο να περνάω μαζί της. Αντίθετα όταν αποκτήσαμε τη Μαλένα δούλευα περισσότερες ώρες και δεν την έζησα το ίδιο. Η Ρούλα κόλλησε λίγο περισσότερο με τη Μαλένα από τότε που γεννήθηκε, αφού εγώ είχα αυτό το άτυπο δέσιμο με τη Τζωρτζίνα που σας είπα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close