Πάτρα-Mητέρα-Ρούλας-Πισπιρίγκου

Πάτρα: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς θα δούμε τι κατέθεσαν ο πατέρας και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στην υπόθεση της Πάτρας κάλεσαν χθες Δευτέρα (20/6) για κατάθεση τους γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η Ελένη Λεγάτου και o πατέρας Ανδρέας Πισπιρίγκος, δέχτηκαν κλήση από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση. Δείτε παρακάτω:

Καταθέσεις από τους γονείς της 33χρονης κατηγορούμενης, για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου, πήρε χθες, κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής, που βρέθηκε χθες Δευτέρα (20/6) στην Κάτω Αχαΐα.

Τόσο η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, όσο και ο πατέρας της Ανδρέας Πισπιρίγκος, βρέθηκαν αμφότεροι στο ΑΤ Δυτικής Αχαΐας μετά από κλήση που δέχτηκαν από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι ανησυχίες της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά το πόρισμα Μαλένας Ίριδας

Σύμφωνα με το newsbomb, προηγήθηκε η κατάθεση της κ. Λεγάτου και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία μετά από περίπου 4 ώρες, ακολούθησε ο κ. Πισπιρίγκος.

Οι ερωτήσεις που δέχθηκε η Ελένη Λεγάτου από τους αστυνομικούς αφορούσαν στη ζωή της ίδιας και της κόρης της, πώς ήταν ως μητέρα η Ρούλα, ενώ ερωτήθηκε για το ποια ήταν η σχέση της 33χρονης με τον Μάνο Δασκαλακη και εάν θα μπορούσε να βλάψει τα παιδιά της.

Η απάντηση διά στόματος Ελένης Λεγάτου ήταν κατηγορηματική «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Ρούλα να έκανε κακό στα παιδιά της». Έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με την παιδική ηλικία της κατηγορούμενης και το πρόγραμμα διατροφής και ξεκούρασης των τέκνων της, όπως τι έτρωγαν, τι ώρα κοιμούνταν κ.λπ.

Πάτρα-Mητέρα-Ρούλας-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: «Ασφυξία» χωρίς το πανάκι για τον θάνατο της Ίριδας

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρθηκε στον κοινό βίο τού εν διαστάσει πλέον ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, απαντώντας στη μια και μοναδική ερώτηση που φέρεται να της έγινε σχετικά με το εάν υπήρχαν διαπληκτισμοί μεταξύ τους.

Η μητέρα της 33χρονης μίλησε για το περιστατικό που σημειώθηκε λίγες ώρες πριν τον θάνατο της 6 μηνών Ιριδας. Τότε που ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως παραδέχθηκε και στην προ ημερών πολύωρη κατάθεση του στη ΓΑΔΑ, «σήκωσε χέρι στη Ρούλα», χτυπώντας τη δύο φορές στο πρόσωπο, προτού φύγει από το σπίτι της οδού Μπιζανίου.

Και στην περίπτωση του πατέρα της Ανδρέα Πισπιρίγκου οι ερωτήσεις κινήθηκαν γύρω από την παιδική ηλικία της Ρούλα και αυτό γιατί μετά τον χωρισμό με τη μητέρα της δεν έχει «εικόνα» για τη ζωή της 33χρονης, οι σχέσεις με την οποία φέρεται ν’ αποκαταστάθηκαν μετά τον θάνατο της Μαλένας το 2019.

Πάτρα-Μαλένα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις! Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση

Κατά πληροφορίες, μεταξύ των προσώπων που αναμένεται να καταθέσουν είναι και ο πατριός της κατηγορούμενης, ωστόσο μέχρι και χθες το απόγευμα δεν είχε λάβει κλήση.

Τι ανέφερε η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη

Από την ημέρα της γνωριμίας του Μάνου και της Ρούλας μέχρι και το «τέλος» των 3 εγγονών της μίλησε η μητέρα του 30χρονου στην κατάθεση που έδωσε χθες το απόγευμα στην Πάτρα, στους άνδρες του Ανθρωποκτονιών.

Πάτρα-Μάνος Δασκαλάκης-ανώνυμα τηλεφωνήματα-

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις -Το πανάκι και το πρόσωπο κλειδί

Σε επικοινωνία που είχε η «Π» με τον Δημήτρη Καράμπελα, δικηγόρο του Μ. Δασκαλάκη, επιβεβαιώθηκε το «μυστικό ραντεβού» με τους αστυνομικούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close