Πάτρα-το-σκίτσο-έξω-από-το-σπίτι-της-Πισπιρίγκου-

Πάτρα: Το σοκαριστικό σκίτσο που κολλήθηκε στο παράθυρο των παιδιών. Άγνωστοι κόλλησαν ένα σοκαριστικό σκίτσο στο παράθυρο του δωματίου των παιδιών στο σπίτι της Πισπιρίγκου στην Πάτρα. 

Η υπόθεση Πισπιρίγκου με τις τρεις ψυχούλες που έφυγαν άδικα και την μητέρα να κατηγορείται σίγουρα για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης και τελευταίας που έφυγε από την ζωή, Τζωρτζίνα, έχει σημαδέψει την ελληνική κοινωνία.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανακοινώθηκε η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα βρίζοντας και φωνάζοντας για δικαιοσύνη.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης

Ένα σοκαριστικό σκίτσο κολλήθηκε έξω από το σπίτι, στο παράθυρο του δωματίου των παιδιών και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Διαβάστε παρακάτω:

Ένα σοκαριστικό σκίτσο κολλήθηκε έξω από το παράθυρο του δωματίου των παιδιών που έφυγαν τόσο άδικα και τόσο νωρίς από την ζωή στην Πάτρα. Το σκίτσο είναι μία ζωγραφιά από ανώνυμο εμπνευστή που δείχνει την Μαλένα, την Ίριδα και την Τζωρτζίνα σαν τρία αγγελάκια.

Πάτρα-το-σκίτσο-έξω-από-το-σπίτι-της-Πισπιρίγκου-

Τα τρία αγγελάκια ζητούν την μητέρα τους η οποία κάτω κάτω προσάγεται από τους αστυνομικούς. Το βλέμμα των παιδιών στο σκίτσο είναι γεμάτο αγωνία και απορία. Το σκίτσο κολλήθηκε έξω από το παράθυρο του παιδικού δωματίου στην Πάτρα και κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ενημερώσει μια μέρα πριν το θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Πάτρα-το-σκίτσο-έξω-από-το-σπίτι-της-Πισπιρίγκου-

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από το thebest.gr και οι περαστικοί που περνούν από το σημείο στέκονται και κοιτούν μουδιασμένοι αλλά και συγκινημένοι την ζωγραφιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες η οδός Μπιζανίου στην Πάτρα θυμίζει βγαλμένη από θρίλερ.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Όλη η συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στον Πέτρο Κουσουλό (βίντεο)

Πάτρα-το-σκίτσο-έξω-από-το-σπίτι-της-Πισπιρίγκου-

Πλήθος κόσμου εμφανίζεται εκεί καθημερινά βρίζοντας και φωνάζοντας για δικαίωση σύμφωνα με το news247.gr. Τις πρώτες μέρες μάλιστα κάποιοι προσπάθησαν να παραβιάσουν το σπίτι. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που επισκέπτονται το μέρος για να αφήσουν μερικά λουλούδια και σημειώματα στις αθώες ψυχούλες.

Πάτρα-το-σκίτσο-έξω-από-το-σπίτι-της-Πισπιρίγκου-

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close