Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ενημέρωση μια μέρα πριν το θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Πάτρα: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως είχε ενημερώσει  μια μέρα πριν για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς.

Ερώτημα αποτελεί το τι απέγινε τελικά με την σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2020.

Πάτρα-Σπιτονοικοκυρά

Δείτε ακόμη Πάτρα: Όλη η συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στον Πέτρο Κουσουλό (βίντεο)

Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ενημερώσει για το θάνατό της, μια μέρα πριν πεθάνει!

Το Live News να έφερε για πρώτη φορά στο φως φωτογραφία της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ οι αρχές προχωρούν σε εκταφή της για να υπάρξουν περαιτέρω έρευνες.

Πρόκειται για την Ευγενία Κούτρα συνταξιούχο φιλόλογο, η οποία δίδασκε σε σχολεία της Αθήνας, απ’ όπου και η φωτογραφία της μπροστά σε πράσινο πίνακα, από μια γιορτή.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα Θανάσης Κατερινόπουλος. : Δεν πείθει κανέναν ο Μάνος

Αφού έχασε τον σύζυγό της πριν από 12 χρόνια, αποφάσισε να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στην Πάτρα. Εκείνη έμενε στον 2ο όροφο και στο ισόγειο η οικογένεια Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με το Βασίλη Λαμπρόπουλο, η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν από μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Εσπερινό Λύκειο όπου εργαζόταν.

Ενημέρωσε για το το θάνατό της… μια μέρα πριν!

Σύμφωνα με το newsit, όσοι ήξεραν την 67χρονη ήξεραν και όχι υπήρχαν εντάσεις με την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς δεν έδιναν το ενοίκιο ενώ τους έβλεπε να πηγαίνουν εκδρομές.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είναι άρρωστη, έχει συγκεκριμένη διαταραχή

Ωστόσο αυτό που προξενεί πραγματικά εντύπωση και το οποίο ανέφεραν οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, είναι πως η Ρούλα τους ειδοποίησε τηλεφωνικά την Παρασκευή 11/11/2020 πως η 67χρονη πέθανε, ενώ το νοσοκομείο πιστοποίησε το θάνατό της… μια μέρα μετά!

Κάτι που σίγουρα προκαλεί ερωτήματα.

Δεν έπασχε από άλλες ασθένειες

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2020 η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο της Πάτρας με αιτιολογία πυρετό άγνωστης αιτίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών που την φρόντιζαν ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι γιατί έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά όχι από άλλες ασθένειες.

«Η γυναίκα όσο κατάλαβα κι απ’ όσα έχουμε ακούει γύρω γύρω, ‘άνοιξε’ λίγο πίσω από όσο μάθαμε από την κατάκλιση μάλλον κι έπαθε πυρετό. Από εκεί και πέρα δεν ενδιαφέρθηκε κανείς», λέει γειτόνισσά της.

Πάτρα-Ρούλα

Δείτε ακόμη Πάτρα Δήμητρα Πισπιρίγκου : Αν μου φέρουν βίντεο με τη Ρούλα να χορηγεί κεταμίνη, θα μπω εγώ μέσα για ανθρωποκτονία

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 12 Σεπτέμβριου, η 67χρονη τότε γυναίκα απεβίωσε.

«Όχι, δεν έπαιρνε ποτέ φάρμακα. Είχε τα άκρα του ποδιού λίγο, έτσι σαν παράλυτα και το χέρι, αλλά κινούταν. Το μυαλό της ξυράφι δεν τα είχε χάσει η γυναίκα, ήταν νέα, πέθανε στα 67, δεν ήταν 69, 69 θα ήταν τώρα».

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου- Ραγδαίες εξελίξεις

Η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου αποτελεί ένα από τα πλέον αινιγματικά πρόσωπα της υπόθεσης του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη, καθώς η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, ενδέχεται να εμπλέκεται και στον θάνατο της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close