Πάτρα : Βέβαιη για την αθώωση της δηλώνει η κατηγορούμενη μητέρα – Τα  σχέδια επανασύνδεσης με τον  Δασκαλάκη!

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με την κατηγορούμενη μητέρα  να δηλώνει βέβαιη για την αθώωση της.

Πάτρα: Σίγουρη για την αθώωση της δηλώνει σε άτομα μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου. Κάνει μάλιστα σχέδια επανασύνδεσης με τον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ δεν μιλά καθόλου για τα τρία νεκρά παιδιά της!

Την αποκλειστική αυτή πληροφορία έδωσε στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο Πέτρος Κουσουλός. Ο εκδότης της “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” είπε ότι οι πληροφορίες του μέσα από τη φυλακή δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση.

Δείτε επίσης : Δίκη Πάτρα: Χαμός με Κούγια-Τι είναι αυτή ρε! Αυτός που ειδοποιεί είναι δυνατόν να είναι ο δολοφόνος του παιδιού;

Όθωνας Παπαδόπουλος: “Μπαίνει σε στροφή με 200 χιλιόμετρα την ώρα!”

Αιχμές για την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί ο Αλέξης Κούγιας άφησε ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος. Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΤΑΡ είπε: Ελπίζω να γίνουν ότι ελπίζω ότι θα γίνουν οι ερωτήσεις στη σωστή κατεύθυνση, δεν θα ακούσουμε πάλι για παλιανθρώπους, για τηλεοπτικές εκπομπές και τηλεπαρουσιάστριες αλλά θα ακούσουμε επιτέλους για την ουσία της υπόθεσης και τα αποδεικτικά ζητήματα και το εύχομαι αυτό και στην πρώην εντολέα μου και στην οικογένειά της”

Αναφερόμενος στο σύνδρομο Μινχάουζεν ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε τόσο στην τακτική Κούγια όσο και στον Ανδρέα Ηλιάδη: ” Σε μία ποινική δίκη με τόσο μεγάλο ηθικό φορτίο και τόσο μεγάλο διακύβευμα υποχρέωση του υπερασπιστή είναι να μη χτυπήσει καμία πόρτα για την οποία δεν είναι σίγουρος τι υπάρχει από πίσω.

Δείτε επίσης : Δίκη Πάτρα : Μαρτυρία Νοσηλεύτριας – Η μητέρα μάλωνε το παιδί επειδή δεν μπορούσε να καταπιεί

Για μία ακόμη φορά μπαίνει σε στροφή με 200 χιλιόμετρα την ώρα και ίσως να έχει πολύ δυσάρεστη εξέλιξη αυτή η ενέργεια και στο τέλος τέλος ,γιατί μιλάμε για το σύνδρομο Μινχάουζεν επειδή το είπε ένας γιατρός από την Πάτρα, ο οποίος σημειωτέον είναι αυτός ο οποίος με τα χέρια του παρέδωσε στη μητέρα το παιδί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Με πληροφορίες από το ereportaz.gr

Close