Πάτρα – Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: Το λιγότερο τέσσερις οι διώξεις!

Πάτρα – Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: Το λιγότερο τέσσερις οι διώξεις!

Αύριο θα κατατεθεί το απολογητικό υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου που θα αντικρούει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας της κόρης της Τζωρτζίνας, τον Απρίλιο του 2021 στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα, όσον αφορά την ποινική μεταχείριση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας κι ενώ ήδη έχουν ασκηθεί διώξεις σε βάρος της για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου καίει τον Μάνο – Ο Μάνος ήταν παρών (Βίντεο)

Είτε την τρέχουσα, είτε το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου σύμφωνα με το Pelop.gr, οι δύο εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριανός και Απόστολος Ανδρέου θα δώσουν τέλος στην εκκρεμότητα που αφορά τον βίαιο και τραγικό τρόπο που έφυγαν από τη ζωή η Μαλένα και η Ιριδα. Αναμένεται, δηλαδή, η άσκηση δύο ακόμη διώξεων για ανθρωποκτονία σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα τουλάχιστον με την «υπόδειξη» του ιαττροδικαστικού πορίσματος Καρακούκη – Καλόγρηα και των επιβαρυντικών μαρτυρικών καταθέσεων δεκάδων γιατρών και νοσηλευτών.

Πάτρα: Η οικογένεια της Ρούλας θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων αυτών με τα διάφορα σχόλια (Βίντεο)

Η ΜΑΛΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ…

Στο μεταξύ, σύμφωνα με έγκυρες δικαστικές πηγές της «Π» οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί, έχοντας μελετήσει σε βάθος το υλικό της προκαταρτικής εξέτασης έχουν εκτιμήσει, ότι ανάμεσα στους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, ο μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας αφορά τον πρώτο, επειδή η Μαλένα είχε παθολογικό ιστορικό…

Παράλληλα, οι κύριοι Ελευθεριανός και Ανδρέου, φέρονται να μην έχουν αφήσει έξω από το κάδρο των ενδεχόμενων ευθυνών για την τραγική κατάληξη των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, και άλλα δύο πρόσωπα.

Ανεξάρτητα από τον χρόνο της πιθανής άσκησης διώξεων (τούτη ή την επόμενη εβδομάδα) και της επιλογής των Ανακριτών, η διαδικασία των καταθέσεων «πάει» για Σεπτέμβριο, αφού ο Αύγουστος είναι μήνας δικαστικών διακοπών. Ητοι διεκπεραιώνονται μόνο κατεπείγουσες υποθέσεις (αυτόφωρα και αν υπάρχει κίνδυνος παραγραφής). Βέβαια, λόγω του έκδηλου κοινωνικού ενδιαφέροντος, ισχύει θεωρητικά το ενδεχόμενο της εξαίρεσης, ωστόσο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, οπότε η «Πισπιριγκιάδα» θα φουντώσει πάλι τον Σεπτέμβριο…

Πάτρα : Τα μηνύματα  Μάνου – Ρούλας επιβεβαιώνουν τις υποψίες Ηλιάδη

ΟΘ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΠΑΣΧΕΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ…»

Στο μεταξύ, αύριο θα κατατεθεί το απολογητικό υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου που θα αντικρούει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας της κόρης της Τζωρτζίνας, τον Απρίλιο του 2021 στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Το υπόμνημα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Π» δεν πρόκειται να είναι μακροσκελές. Ο συνήγορος υπεράσπισης Οθων Παπαδόπουλος μιλώντας στην «Π» έκανε λόγο για «αόριστη στη βάση της κατηγορία». Ειδικότερα, επισήμανε ότι στην άσκηση της συμπληρωματικής δίωξης υπάρχει η παραδοχή ότι «η απόπειρα έγινε χωρίς εγνωσμένο τρόπο δράσης». Και ολοκληρώνει:

«Η Τζωρτζίνα μιλούσε, έλεγε ότι πονούσε και αν η μητέρα της είχε επιχειρήσει οτιδήποτε σε βάρος της, υπάρχουν συγγενικά πρόσωπα και άλλα άτομα δίπλα της και θα είχε πει ότι προσπαθούσε να την βλάψει η κ. Πισπιρίγκου. Εν τέλει πρόκειται για μία δίωξη που πάσχει και με επιχειρήματα και στοιχεία θεωρούμε ότι δεν θα σταθεί στο ακροατήριο…».

Πάτρα: Η Ίριδα ήταν ζωντανή όταν έγινε η κάκωση στο στόμα της

Ο Γρ. Λέων για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Ο πρόεδρος Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων μίλησε για τις εξελίξεις στην Πάτρα και την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας.

Close