Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου καίει τον Μάνο –  Ο Μάνος ήταν παρών (Βίντεο)

Πάτρα: Οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας δεν σταματούν. Η Ρούλα Πισπιρίγκου καίει τον Μάνο – Ο Μάνος ήταν παρών αναφέρει η ίδια στην απολογία της.

Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον της Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο» εννέα μήνες πριν της χορηγήσει τη θανατηφόρο δόση κεταμίνης.

Η 33χρονη θα ισχυριστεί ότι δεν έχει κάνει τίποτα στο παιδί της και θα επιμείνει ότι είναι παθολογικά τα αίτια του θανάτου της. Η ίδια, βάσει της υπερασπιστικής γραμμής της θα πει ακόμη ότι ο Μάνος γνωρίζει, ήταν παρών.

Ρούλα-Μάνος

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η πλευρά της Ρ. Πισπιρίγκου δεν αποδέχεται την ιατροδικαστική έκθεση και βάζει δικούς της πραγματογνώμονες

Σε αυτούς τους τρεις άξονες θα «πατήσει» η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της για τη νέα δίωξη που τής ασκήθηκε με την κατηγορία ότι προσπάθησε να δολοφονήσει το παιδί της στο Καραμανδάνειο.

«Είμαι έκπληκτη, δεν μπορώ να καταλάβω. Ο Μάνος σε πολλά από τα επεισόδια του παιδιού ήταν παρών και τα παρακολουθούσε με τα ίδια του τα μάτια. Γνωρίζει ότι δεν θα έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου» ξεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου.

η-Ρούλα Πισπιρίγκου-και-ο-Μάνος Δασκαλάκης-γελούσαν-στην-πρώτη-τους-κοινή συνέντευξη-

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ο Ηλιάδης γιατί παρέδωσε την Τζωρτζίνα όταν βγήκε από το νοσοκομείο στη Ρούλα;

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος στον ΑΝΤ1, «έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις που δείχνουν ότι δεν είχε χορηγηθεί καμία φαρμακευτική ουσία στο παιδί».

Η 33χρονη θα ισχυριστεί ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να βρουν το γονιδιακό, κληρονομικό ή παθολογικό αίτιο που οδήγησε στα επεισόδια της Τζωρτζίνας και στη συνέχεια τον θάνατο.

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου & ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έκλαψαν στιγμή & γελούσαν στη συνέντευξη

Δείτε ακόμη Πάτρα : Η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν τα βρήκε σκούρα τα έριξε στους γιατρούς

Η παρουσία της στα δικαστήρια σημειώνεται ότι προκάλεσε ποικίλα σχόλια, με πολλούς να εστιάζουν στο βλέμμα της που ήταν ίδιο με εκείνο όταν συνελήφθη. Δεν περπατούσε με βήμα γοργό και ενώ την πρώτη φορά έκρυβε τα χαρακτηριστικά της, τώρα είχε ψηλά το κεφάλι.

Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δ. Καράμπελας δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι έτοιμος για την επόμενη κίνησή του.

Μάνος Δασκαλάκης-Ρούλα Πισπιρίγκου-

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η οικογένεια της Ρούλας θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων αυτών με τα διάφορα σχόλια (Βίντεο)

«Είναι αυτονόητο ότι θα δηλώσουμε παράσταση πολιτικής αγωγής εφόσον η συμπληρωματική δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας φτάσει στο ακροατήριο.

Το πράξαμε και για την ανθρωποκτονία του ίδιου κοριτσιού σε βάρος της μητέρας, ενώ το ίδιο θα συμβεί και για τις περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας αν ασκηθούν διώξεις και για τους εν λόγω θανάτους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καράμπελας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close