Ισχυρός σεισμός!Αισθητός σε Αθήνα και γυρω περιοχές

Σήμερα το πρωί σε ηλικία 64 ετών πέθανε ξαφνικά ο διακεκριμένος φωτορεπόρτερ Γιάννης Κανελλόπουλος, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Ο Γιάννης Κανελλόπουλος, θείος του γενικού αρχηγού της Δόξας Ν.Μανωλάδας, Αλέξανδρου Κανελλόπουλου, ακολουθούσε την ομάδα και απαθανάτιζε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και της Διοίκησης στα γήπεδα.

Η Δόξα Ν.Μανωλάδας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του σωματείου ΑΠΟ Δόξα Νέας Μανωλάδας εκφράζουν τη θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Γενικού μας αρχηγού Αλέξανδρου Κανελλόπουλου για την απώλεια του αγαπημένου σε όλους μας “φωτογράφου” θείο Γιάννη , όπως όλοι τον αποκαλούσαμε! Καλό ταξίδι !

Ως ένδειξη πένθους το Δ.Σ. του σωματείου, αντί στεφάνων, αποφάσισε να προσφέρει ένα συμβολικό ποσό στο Κ.Υ.».

Πέθανε ξαφνικά ο ρεπόρτερ Γιάννης Κανελλόπουλος

Ποιος ήταν ό Θάνος Κανελλόπουλος

Ο Γιάννης Κανελλόπουλος από τους πιο γνωστούς φωτογράφους άφησε τη σφραγίδα του στο πολιτιστικό ρεπορτάζ. Μέσα από τον φακό του αποτύπωσε θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλα εικαστικά δρώμενα.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως φωτογράφος μόδας, μετά γρήγορα μετακόμισε στο ελεύθερο ρεπορτάζ και εργάστηκε στην «Πρώτη» και την «Καθημερινή», όπου ήταν υπεύθυνος φωτογραφικού τμήματος. Η μεγάλη του αγάπη ήταν το πολιτιστικό ρεπορτάζ, συνεργάστηκε με όλα σχεδόν τα περιοδικά και για πολλά χρόνια με τον «Ταχυδρόμο».

Close