Πετράλωνα  – Σοκαριστικές αποκαλύψεις :  Ταυτοποιήθηκαν 17 άτομα τον βι@σμό του 7χρονου παιδιού – Βίντεο

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για την  υπόθεση βιàσμού του 7χρονου τότε παιδιού στα Πετράλωνα. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα πάρτι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 17 άτομα έχουν ταυτοποιηθεί για συμμετοχή τους στις πράξεις βιασμού κατά του ανήλικου.

Να σημειωθεί πως η 22χρονη σήμερα αδερφή του 17χρονου σήμερα αγοριού κατηγορούν τον πατέρα για σεξουαλική κακοποίηση και προώθησής τους από τον ίδιο και σε άλλους ενήλικες, ενώ κατηγορούν τη μητέρα για συγκάλυψη.

Δείτε επίσης : Σεπόλια 12χρονη : Δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης γνωστής ιστοσελίδας μέσα στους 212 που επικοινώνησαν με την 12χρονη

«Πάρτι βιασμού με τη συγκάλυψη της μητέρας»

Μιλώντας στο OPEN η δικηγόρος της 22χρονης, Δήμητρα Πλαστήρα, ανέφερε πως το αγόρι βιαζόταν από τον πατέρα τους, το θείο και φίλους τους, με τη συγκάλυψη της μητέρας.

Παράλληλα, η δικηγόρος είπε πως οργάνωναν πάρτι βιασμού, ενώ υπήρξε και φορά που βιάστηκε μπροστά στη μητέρα του, με την ίδια να σιωπά.

Μάλιστα η μητέρα ασκούσε ψυχολογική βία κατά των παιδιών για να μη μιλήσουν, όπως αναφέρεται.

Δείτε επίσης : Άνδρας έπεσε στο κενό από κτίριο

Καταγγέλθηκε επίσης πως ο ανήλικος είχε βιντεοσκοπηθεί να βιάζεται, ενώ υπάρχει αναφορά και για άλλα παιδιά που βασανίζονταν με τον ίδιο τρόπο, στους ίδιους χώρους με τον 7χρονο.

Το 2017 η πρώτη καταγγελία, αλλά δεν προχώρησε

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνστατίνα Δημογλίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ, εξήγησε ότι το 2017 που έγινε η πρώτη καταγγελία, σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά δεν προέκυψε κάποιο ένταλμα από την έρευνα του ανακριτή και δεν ενημερώθηκε για κάποια περεταίρω ενέργεια η Αστυνομία. Την υπόθεση, όπως είπε, χειρίστηκαν οι ανακριτικές Αρχές σύμφωνα με το to pontiki.gr .

Δείτε επίσης : Έφυγε απο την ζωή παιδί 1,5 έτους απο σπάνιο στέλεχος πνευμονιόκοκκου

 

 

 

 

Close