Πέτσας – Γεωργιάδης: Live οι ανακοινώσεις για κομμωτήρια και click away

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τις ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν ενόψει των εορτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα και τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη. Το click away και πότε ανοίγουν τα κομμωτήρια.

Δείτε σε live streaming την ενημέρωση από τον Στέλιο Πέτσα και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ανακοινώνονται όλα τα μέτρα που θα ισχύσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Ανοίγουν τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Κλειστό παραμένει το λιανεμπόριο. Από την προσεχή Κυριακή μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα επιτραπεί το click away.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ισχύει μία ώρα αργότερα, από τις 10 το βράδυ και όχι από τις 9 όπως ισχύει σήμερα.

Δείτε επίσης : Βιτριόλι: Και μέσα στο νοσοκομείο ετοίμαζε επίθεση η 35χρονη για την Ιωάννα.

 

Επίσης ανοίγουν οι εκκλησίες ανήμερα Χριστουγέννων και Φώτων – Δείτε με ποιες προϋποθέσεις – Με διευρυμένο ωράριο η λειτουργία κοιμμωτηρίων και βιβλιοπωλείων, αλλά με αυστηρά υγειονομικά μέτρα και περιορισμούς πελατών – Διατηρούνται τα sms.

Τα μέτρα που θα ισχύσουν εν όψει των εορτών, παρουσιάζονται αυτή την ώρα από την κυβέρνηση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, θα ανακοινώσουν ποια καταστήματα και με ποιο τρόπο θα λειτουργήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, το λιανεμπόριο θα ανοίξει με τη μέθοδο του «click away» από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και μέχρι την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου.

Πηγή: ieidiseis.gr 

Πηγή protothema.gr

Close