Ποιες είναι οι τυχερές ημερομηνίες για γάμο το 2017 για κάθε ζώδιο.

Το 2017 με τον Δία να πορεύεται στο ζώδιο του Ζυγού και το έτος να μην είναι δίσεκτο, έχουμε να ζήσουμε αρκετούς γάμους! Το 2017 είναι η χρονιά που αρκετά ζευγάρια θα φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας (ή του δημαρχείου) για την επισφράγιση της σχέσης τους! Μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου 2017, ευνοούνται οι γάμοι για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), ενώ στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς την εύνοια για γάμο την έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες). Οι πιο τυχεροί μήνες της χρονιάς για γάμο είναι ο Μάιος, ο Ιούνιος, ο Νοέμβρης και ο Δεκέμβρης! Εμείς ετοιμάσαμε έναν αστρολογικό μηνιαίο οδηγό, με τυχερές ημερομηνίες και ζώδια που δέχονται εύνοια για να κάνουν το μεγάλο βήμα του γάμου!

υχερές ημερομηνίες γάμου 2017 για τα 12 ζώδια

Ιανουάριος 2017

12-18 Ιανουαρίου 2017: Ευνοούνται κυρίως οι Παρθένοι και οι Ιχθύες, ενώ ευνοϊκή είναι η περίοδος και για τους Καρκίνους, τους Ταύρους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους. 28-31 Ιανουαρίου 2017: Οι μέρες αυτές κρίνονται θετικές για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους.

Φεβρουάριος 2017

3-21 Φεβρουαρίου 2017: Μία από τις πιο θετικές περιόδους του έτους, η οποία και ενδείκνυται για γάμο, ο οποίος θα έχει έρωτα, πάθος, ενδιαφέρον, περιπέτεια, δράση αλλά και ευημερία! Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι)

Μάρτιος 2017

Από τις 4 Μαρτίου αλλά και σε όλη την διάρκεια του μήνα, η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στο ζώδιο του Κριού. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την απόλαυση, την διασκέδαση και τα παιδιά, καλύτερα αυτό το μήνα να αποφύγεις να παντρευτείς, σε όποιο ζώδιο και να ανήκεις. Αν ωστόσο είναι αδύνατο να επιλέξεις κάποιον άλλο μήνα για γάμο, τότε επέλεξε το διάστημα από 5-10 Μαρτίου κυρίως όμως αν είσαι ζώδιο της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και ζώδιο του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός Υδροχόος).

Απρίλιος 2017

Τον Απρίλιο η Αφροδίτη κινείται φαινομενικά ανάδρομη ως και τις 15 του μήνα, ενώ ο Ερμής από τις 10 Απριλίου και για το υπόλοιπο του μήνα θα είναι και αυτός με την σειρά του ανάδρομος. Αν λοιπόν θέλεις να αποφύγεις τις αργές εξελίξεις, τα μπερδέματα και την ασυνεννοησία, καλύτερα να αποφύγεις τον γάμο αυτό το μήνα της χρονιάς. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε φρόντισε να επιλέξεις τα εξής χρονικά διαστήματα: 6-9 και 17-25 Απριλίου αν ανήκεις σε ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και σε ζώδιο του Νερού ( Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς). 24-30 Απριλίου αν ανήκεις σε ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός Υδροχόος).

Μάιος 2017

Ο Μάιος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για τα θέματα σχέσεων και κατά την διάρκειά του θα δούμε αρκετούς γάμους! Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) ευνοούνται 4-10 Μαΐου, 16-21 Μαΐου, 27-28 Μαΐου. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός Υδροχόος) ευνοούνται τις ακόλουθες ημερομηνίες: 11-20 Μαΐου, 27-31 Μαΐου.

Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να μάθεις πάρα πολύ για την ερωτική σου ζωή;
Το Myastro.gr σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη για όποιος θέμα σε απασχολεί στο 14788 μόνο με 1.11/1′ από κινητά ή με sms στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303
Ιούνιος 2017

Το καλοκαιράκι ξεκινά και μαζί με αυτό έρχονται και οι γάμοι, που το 2017 οι περισσότεροι θα πραγματοποιηθούν αυτό το μήνα και θα έχουν επιτυχία! Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) ευνοούνται από 1-7 Ιουνίου, 9-15 Ιουνίου, 20-24 Ιουνίου, 28-30 Ιουνίου. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός Υδροχόος) ευνοούνται το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα.

Ιούλιος 2017

Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) ευνοούνται 6-9 Ιουλίου. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός Υδροχόος) 7-9 Ιουλίου, 15-18 Ιουλίου, 24-31 Ιουλίου.

Αύγουστος 2017

Οι γάμοι του Αυγούστου καλό είναι να πραγματοποιηθούν στις πρώτες 13 μέρες του μήνα γιατί στη συνέχεια έχουμε τον Ερμή να κινείται ανάδρομος αλλά και μία σημαντική Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα. Οι πρώτες 13 μέρες του μήνα κρίνονται εξαιρετικά θετικές για όλα τα ζώδια.

Σεπτέμβριος 2017

Από τις 6-30 του μήνα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) μπορούν ελεύθερα και με απόλυτη επιτυχία να κάνουν το βήμα του γάμου! Από τις 22-30 του μήνα ευνοούνται ιδιαίτερα και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες)

Οκτώβριος 2017

Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) ευνοούνται 1-6 Οκτωβρίου και 18-26 Οκτωβρίου. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) ευνοούνται 14-20 Οκτωβρίου.

Νοέμβριος 2017

Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) ευνοούνται 3-5 Νοεμβρίου, 7-13 Νοεμβρίου, 16-18 Νοεμβρίου. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) δέχονται εύνοια από 1-11 Νοεμβρίου, 25-30 Νοεμβρίου.

Δεκέμβριος 2017

Η πιο τυχερή ημερομηνία της χρονιάς για γάμο είναι 3 Δεκεμβρίου, που σε όποιο ζώδιο και να ανήκεις, είναι βέβαιο ότι αυτή την ημέρα ο γάμος σου θα έχει την απόλυτη επιτυχία και θα εκπληρώσει όλα σου τα όνειρα! Πιο συγκεκριμένα όμως αν ανήκεις σε ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και τα ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) οι τυχερές σου ημερομηνίες είναι 1-5 Δεκεμβρίου και 20-22 Δεκεμβρίου. Αν ανήκεις στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) δέχεσαι εύνοια από 1-10 Δεκεμβρίου και 16-25 Δεκεμβρίου.

Πηγή: myastro.gr
Close