Η Κατερίνα Γερονικολού φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για την εποχή! (εικόνα)

Η Κατερίνα Γερονικολού φόρεσε νυφικό και την είδαμε πιο όμορφη από ποτέ! Τι συμβαίνει άραγε; Πρόκειται να παντρευτεί με τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη ή είναι απλά μία φωτογράφηση;

Η ηθοποιός έβαλε νυφικό και έκανε μακιγιάζ γάμου για φωτογράφηση και ο μακιγιέρ Θάνος Βογιατζής πόσταρες φωτογραφίες στην προσωπική του σελίδα στο instagram, σύμφωνα με το  altsantiri.gr.

Δείτε επίσης Κλέλια Ρένεση – Μανού Τσάο: Έγιναν γονείς

Ο ηθοποιός όταν πρόσφατα ρωτήθηκε αν θα ήθελε να κάνει δεύτερο γάμο είχε πει: «Όχι και γενικότερα με τους γάμους δεν τα πάω καλά.

Δεν μου αρέσει η διαδικασία. Θεωρώ πως ο γάμος είναι για τους συγγενείς και τους φίλους. Δεν είναι για το ίδιο το ζευγάρι. Ζω κάθε μέρα την προβολή στην παράσταση, στη σειρά. Δεν θέλω να στρέφεται η προσοχή του κόσμου στην προσωπική μου ζωή.

Πιο όμορφη από ποτέ! Η Κατερίνα Γερονικολού κάνει πρόβα νυφικού!

 

Δεν θέλω να διοργανώσω πάρτι. Δεν θέλω να κάνω διαχωρισμό ποιοι θα έρθουν στον γάμο και ποιοι στο τραπέζι. Δε θέλω να τρέξω να πάρω βέρες, να βγάλω χαρτιά. Δε μπορώ. Με κουράζει. Δίνουμε στον γάμο πολύ παραπάνω σημασία απ’ όσο πρέπει. Συμφωνώ με γάμους που γίνονται σε έναν στενό οικογενειακό κύκλο, δίνει ο Θεός την ευλογία Του και τελειώνει το θέμα. Δε χρειάζεται ο Θεός να δώσει την ευλογία Του παρουσία 1.500 καλεσμένων».

Δείτε επίσης Εβδομάδα πληρωμών! Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Πιο όμορφη από ποτέ! Η Κατερίνα Γερονικολού κάνει πρόβα νυφικού! Πιο όμορφη από ποτέ! Η Κατερίνα Γερονικολού κάνει πρόβα νυφικού! Πιο όμορφη από ποτέ! Η Κατερίνα Γερονικολού κάνει πρόβα νυφικού! Πιο όμορφη από ποτέ! Η Κατερίνα Γερονικολού κάνει πρόβα νυφικού!

Με πληροφορίες από altsantiri.gr

Close