Πότε ανοίγουν τα σχολεία μετά την Πρωτοχρονιά 2019

Δείτε πότε ανοίγουν τα σχολεία μετά την Πρωτοχρονιά 2019. Σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για το 2019 στα σχολεία.

Δείτε ακόμα: Τι είναι το «Ματωμένο Φεγγάρι του Λύκου» που έρχεται το 2019: Ποιοι το συνδέουν με την Αποκάλυψη;

Σε λίγες μόλις μέρες θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για το σχολικό έτος 2019 σε όλα τα σχολεία της χώρας, σηματοδοτώντας το τέλος των διακοπών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς 2019 για τους μαθητές όλης της χώρας αλλά και τους εκπαιδευτικούς. Όπως αναφέρεται και στην σχετική απόφαση του υπουργείου Παιδείας, τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) θα μείνουν κλειστά έως και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, για τις διακοπές των Χριστουγέννων 2018, της Πρωτοχρονιάς 2019 και των Θεοφανείων 2019.

Δείτε ακόμα: Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ: Ανακαλεί πασίγνωστο αλεύρι!

Το πρώτο κουδούνι για το 2019 θα χτυπήσει στις 8 Ιανουαρίου για Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, όταν και θα ανοίξουν τα σχολεία.

«Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα σχολεία θα μείνουν κλειστά έως και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, για τις εορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

 

 

Πηγή: newsit
Close