Πράξη ανθρωπιάς! Ο Βασίλης Καρράς φτιάχνει με δικά του έξοδα, καταφύγιο για άπορους καλλιτέχνες.

Σε μια υπέροχη πράξη ανθρωπιάς προχώρησε ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς. Ο ίδιος, με δικά του έξοδα θα δημιουργήσει ένα καταφύγιο για άπορους καλλιτέχνες στη Θεσσαλονίκη, το οποίο μάλιστα ήδη έχει ξεκινήσει να οργανώνεται!

Σύμφωνα με το enimerotiko.gr  ο τραγουδιστής ετοιμάζει Στέγη στη Θεσσαλονίκη όπου θα βρουν καταφύγιο άποροι καλλιτέχνες. Συνάδελφοί του έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσουν στη δημιουργία της.

Άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, οι οποίοι βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και έχουν ανάγκη από βοήθεια, θα βρίσκουν καταφύγιο στη Στέγη Καλλιτεχνών Βορείου Ελλάδος «Βασίλης Καρράς», την οποία ετοιμάζει αθόρυβα αλλά μεθοδικά στη Θεσσαλονίκη ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Η ίδρυση της στέγης για τους καλλιτέχνες θα ανακοινωθεί σύντομα και ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συνδράμουν στη δημιουργία της ο Αντώνης Ρέμος, η Πάολα και η Μελίνα Ασλανίδου.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Δημαράς, που είναι συντονιστής και προεδρεύων στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή του συλλόγου, υπογραμμίζει ότι ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής συζητά για την προσπάθειά του και με άλλους καλλιτέχνες, φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι φαίνονται πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Δείτε επίσης Τιτίκα Σαριγκούλη:«Τα εγγόνια μου τα γνώρισα όταν έγιναν 13 ετών»

«Εως σήμερα περισσότεροι από 10 καλλιτέχνες εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συνδράμουν. Ταυτόχρονα, συζητάμε και με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον χώρο όπου μπορεί να βρίσκεται η στέγη. Υπάρχει ανταπόκριση, αν και προς το παρόν βρισκόμαστε σε επίπεδο συζητήσεων» τονίζει.

Εργαστήρι
Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος στον οποίο θα βρίσκουν στέγη άνθρωποι που προέρχονται από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά ταυτόχρονα θα μπορούν και να απασχολούνται δημιουργικά.

Πράξη ανθρωπιάς! Ο Βασίλης Καρράς φτιάχνει με δικά του έξοδα, καταφύγιο για άπορους καλλιτέχνες.

«Πέρα από τη στέγασή τους, επιθυμία του Βασίλη Καρρά είναι να δημιουργηθεί και ένα εργαστήριο εκμάθησης μουσικής, ώστε και οι νεότεροι να μπορούν να μαθαίνουν, αλλά και οι φιλοξενούμενοι να έχουν κάποια έσοδα» επισημαίνει ο κ. Δημαράς και εξηγεί πώς είχε ο Βασίλης Καρράς την ιδέα για την προσπάθεια.

«Ο δημοφιλής τραγουδιστής, βλέποντας συναδέλφους του, παλιούς συνεργάτες του, να βρίσκονται σε δύσκολη θέση και να μην μπορούν να συντηρηθούν, να μην μπορούν να πληρώσουν το νοίκι, να μην έχουν να φάνε, αποφάσισε να μην καθίσει με σταυρωμένα χέρια, αλλά να βοηθήσει…» καταλήγει ο κ. Δημαράς.

Δείτε επίσης Φαίη Σκορδά-Την είδαμε με μαγιό και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Θα μείνετε άφωνοι

Πρωτοβουλίες σαν κι αυτή του Βασίλη Καρρά, μόνο καλό μπορούν να κάνουν στον κόσμο. Ας ελπίσουμε πως θα ακολουθήσουν και άλλοι άλλοι επώνυμοι ή μη, αυτό το υπέροχο παράδειγμα του διάσημου Έλληνα τραγουδιστή.

Με πληροφορίες από enimerotiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα άρθρα μας με ένα κλικ

Close