Τιτίκα Σαριγκούλη:«Τα εγγόνια μου τα γνώρισα όταν έγιναν 13 ετών»

Η ιδιαίτερη και αγαπημένη τηλεοπτική γιαγιά πολλών, προχώρησε σε μία αποκαλυπτική για τη ζωή της συνέντευξη, και μίλησε για πράγματα που μέχρι τώρα δεν γνώριζε κανείς!

Δείτε λοιπόν παρακάτω τη συνέντευξη που βρήκαμε από το enimerotiko.gr, όπου μιλάει για την παιδική της ηλικία, για τα εγγόνια της, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει να ζει.

Δείτε επίσης Νέες αποκαλύψεις για τη μοιραία πτήση του ’14 με το Boeing! Ο πιλότος σκότωσε επιβάτες και πλήρωμα

Αναλυτικά:
– Ερώτηση: Mένετε ακόμη μόνη σας, δεν έχετε μεταφερθεί σε κάποιον συγγενή σας;
Τιτίκα Σαριγκούλη – Απάντηση: «Δεν μπορώ, είμαι εκ πεποιθήσεως γεροντοκόρη εγώ. Δεν μπορώ να έχω άλλους ανθρώπους επάνω στο κεφάλι μου. Δεν έχω πολύ χρόνο για χάσιμο. Γράφω το καινούργιο μου βιβλίο, που λέγεται ”Κίλωνας, ο Αθηναίος” και πρέπει να είμαι συγκεντρωμένη. Επίσης, κάνω και μάθημα στον εγγονό μου, που πηγαίνει στην Γ’ Γυμνασίου».

– Ερώτηση: Δεν έχετε συγκατοικήσει ποτέ με κάποιον;
Τιτίκα Σαριγκούλη – Απάντηση: «Όχι, ποτέ. Για να συγκατοικήσει με κάποιον θα πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις κι εγώ παραχωρήσεις δεν κάνω, δεν είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Δεν μπορώ να μου πει ο άλλος: «Πού ήσουν; Γιατί άργησες;»! Πάει, τρελάθηκα, θα αυτοκτονήσω εκείνη την ώρα».

– Ερώτηση: Από μικρή λειτουργούσατε έτσι;
Τιτίκα Σαριγκούλη – Απάντηση: «Έτσι ακριβώς ήμουν από μικρή. Όσο ζούσε η μητέρα μου, ήμουν ο «ίσκιος» της. Η τροχαία με σταματούσε με το βεσπάκι μου για να με ρωτήσει γιατί δεν έχω πίσω τη μητέρα μου. Από το θάνατο της μητέρας μου και μετά, από εκεί και πέρα είμαι μόνη μου, εδώ και 29 χρόνια. Με τη μητέρα μου είχα μάθει, δεν θέλω να συγκατοικήσω με κάποιον άλλον, ούτε με συγγενή μου, δεν μπορώ. Φαντάσου ότι γνώρισα τα εγγόνια μου όταν έγιναν 13 χρονών».

Δείτε επίσης Φαίη Σκορδά-Την είδαμε με μαγιό και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Θα μείνετε άφωνοι

– Ερώτηση: Γιατί αφήσατε να περάσουν τόσα χρόνια;
Τιτίκα Σαριγκούλη – Απάντηση: «Ενώ με τα ανίψια μου είχαμε άριστες σχέσεις, εγώ δεν μπορούσα να κάνω την νταντά. Όταν έγιναν 13 χρονών και είχαν ανάγκη από φροντιστήριο, πού θα πήγαιναν για τα αρχαία; Στην Τιτίκα. Τα δύο μεγάλα εγγόνια, ένας εκ των οποίων έχει τελειώσει το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, είναι προπονητής κι έχει διοριστεί σ’ ένα σχολείο που το κάθε παιδάκι εκεί πληρώνει 20.000 ευρώ το χρόνο.

Ο σοφέρ που τα πάει στο σχολείο βάζει το καπέλο κάτω από το στήθος του και υποκλίνεται για να βγουν από την πόρτα του αυτοκινήτου. Το σχολείο αυτό είναι στην Κηφισιά και πηγαίνουν παιδιά Αράβων με πετρελαιοπηγές, εφοπλιστών… για τέτοια «φτωχαδάκια» μιλάμε. Ο μισθός του εγγονού μου βέβαια είναι 540 ευρώ».

Με πληροφορίες από enimerotiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα άρθρα μας με ένα κλικ

Close