Απόπειρα αρπαγής μαθήτριας έξω από το σχολείο της

Ηλικιωμένος άντρας αποπειράθηκε να αρπάξει 12χρονη μαθήτρια έξω από τη σχολική της μονάδα, στη Πρέβεζα

Στη σύλληψη 71χρονου ημεδαπού προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Δήμου Ζηρού στην Πρέβεζα, μετά από καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 12χρονης μαθήτριας. Ο ηλικιωμένος άντρας την προσέγγισε έξω από το σχολείο της και την παρότρυνε να τον ακολουθήσει

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της 10ης Ιουνίου, όταν ο ηλικιωμένος προσέγγισε τη μαθήτρια έξω από σχολική μονάδα και της πρότεινε να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της, ισχυριζόμενος ψευδώς ότι είναι γείτονάς της.

Η ανήλικη ενημέρωσε τους γονείς της, οι οποίοι υπέβαλαν καταγγελία.  Ακολούθησε αστυνομική έρευνα, ταυτοποίηση και σύλληψη του 71χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας με την κατηγορία της απόπειρας αρπαγής ανηλίκου.

Σχετικά άρθρα

 Εγκεφαλικά νεκρά τα παιδιά- Οι γονείς του ενός δωρίζουν τα όργανα του

Σοκάρει η μαρτυρία του μοναδικού επιζώντα της αεροπορικής τραγωδίας στην Ινδία – “Έβλεπα παντού πτώματα”

Άραχθος: Πολλαπλές βλάβες στα όργανα τους έδειξαν οι εξετάσεις των δύο παιδιών- Τα νεότερα για την υγεία τους