Προσοχή - Ανακαλείται προϊόν από την ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παιδική σαλιάρα να σταματήσουν να τη χρησιμοποιούν και να την επιστρέψουν στο κοντινότερο κατάστημα ΙΚΕΑ της περιοχής τους για αντικατάσταση του με ένα παρόμοιο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων. Για την επιστροφή δεν είναι απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Για εμάς στην ΙΚΕΑ η ασφάλεια των καταναλωτών και των προϊόντων, αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα, για αυτό και τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και οι προϊοντικές προδιαγραφές τους είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα πρότυπα και τη νομοθεσία. Ωστόσο για τη συγκεκριμένη παιδική σαλιάρα MATVRÅ έχουμε ενημερωθεί ότι υπάρχει περίπτωση το κουμπί με το οποίο κλείνει η σαλιάρα να αποκοπεί αν το παιδί το τραβήξει με δύναμη. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην προληπτική ανάκληση της συγκεκριμένης παιδικής σαλιάρας MATVRÅ 2 τεμαχίων σε κόκκινο/μπλε. Οι παιδικές σαλιάρες MATVRÅ με πολύχρωμα σχέδια φρούτων και λαχανικών είναι απολύτως ασφαλείς για χρήση λόγω χρήσης διαφορετικών υλικών και σχεδιασμού

Δείτε ακόμη ΕΟΦ: Δεν έχουν τέλος οι ανακλήσεις ! Δείτε ποιο φάρμακο ανακαλείται σήμερα

Όλοι εμείς στην ΙΚΕΑ ζητάμε συγνώμη για την οποιαδήποτε τυχόν αναστάτωση και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καταναλωτές μας για την κατανόησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ikea.gr ή επικοινωνήστε με τον κ. Χρήστο Βαλταδώρο στα τηλέφωνα 211 1060122 & 6977267000.

Προσοχή - Ανακαλείται προϊόν από την ΙΚΕΑ

Δείτε όλες τις ανακλήσεις με ένα κλικ εδω

Close