Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί προϊόν από τα Jumbo

Σε μια ακόμη ανάκληση προέβη ο  ΕΦΕΤ και αυτή την φορά ανακαλεί  προϊόν από τα Jumbo. Αν το έχετε πετάξτε το 

Ο ΕΦΕΤ έκανε γνωστό ότι ανακαλείται συγκεκριμένη παρτίδα από ένα αντικολλητικό ταψί κινεζικής προέλευσης, το οποίο πωλείται από τα καταστήματα JUMBO.

Σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ «από την εργαστηριακή ανάλυση διαπιστώθηκε εκτεταμένη αλλοίωση του επιχρίσματος της εσωτερικής επιφάνειας του, συνοδευόμενη από αποκόλληση και μεταφορά τεμαχίων του επιχρίσματος στο τρόφιμο με το οποίο ήρθε σε επαφή».

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο ταψί, να μην το χρησιμοποιήσουν.

Δείτε επίσης : Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μολυσμένο τρόφιμο

Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ για το αντικολλητικό ταψί από τα JUMBO

H Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του Ε.Φ.Ε.Τ., κατά τη διερεύνηση αναφοράς καταναλωτή, προέβη σε δειγματοληψία ενός ταψιού, το οποίο εξετάστηκε από το Β’ Τμήμα της Β’ Χημικής Υπηρεσίας Αθηνών του Γενικού Χημείου του Κράτους.

Από την εργαστηριακή ανάλυση διαπιστώθηκε εκτεταμένη αλλοίωση του επιχρίσματος της εσωτερικής επιφάνειας του, συνοδευόμενη από αποκόλληση και μεταφορά τεμαχίων του επιχρίσματος στο τρόφιμο με το οποίο ήρθε σε επαφή.

Συγκεκριμένα πρόκειται για αντικολλητικό ταψί διαστάσεων 45,5×30,5x7cm και Lot No: B65AM2140-3, προέλευσης Κίνας, το οποίο διανέμεται στην Ελλάδα από την επιχείρηση «JUMBO ΑΕΕ».

Δείτε επίσης : Προσοχή : Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τρόφιμο λόγω υψηλών επιπέδων μυκοτοξίνης

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

 

Close