Προσωπικός γιατρός: Αρχίζουν μέσα στην εβδομάδα οι εγγραφές και στα φαρμακεία

Αξίζει να σημειωθεί πως η πλατφόρμα για τον προσωπικό γιατρό είναι πλέον προσβάσιμη για όλους τους δικαιούχους. Για την Αττική  οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από πρώτη Σεπτεμβρίου 

Σε εφαρμογή έχουν τεθεί οι εγγραφές για τον προσωπικό γιατρό από τα φαρμακεία για όσους δεν μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους.

Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα είναι πλέον προσβάσιμη για όλους τους δικαιούχους, ενώ για την Αττική οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από πρώτη Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης: Ρήτρα αναπροσαρμογής: Δικαστική απόφαση υπέρ πολίτη  Το σκεπτικό

Εντός της εβδομάδας οι πολίτες θα μπορούν να προχωρήσουν την διαδικασία και μέσω των φαρμακείων. Για την εγγραφή τους αυτή δεν θα χρειαστεί το κινητό τους τηλέφωνο.

Οι εγγραφές στα φαρμακεία πραγματοποιούνται καθώς δημιουργήθηκε θέμα με πολλούς ηλικιωμένους συμπολίτες μας οι οποίοι δεν διαθέτουν κινητό τηλέφωνο ώστε να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ. Αυτό το πρόβλημα αναμένεται να ξεπεραστεί καθώς, για την εγγραφή σε προσωπικό γιατρό δεν θα απαιτεί κινητό τηλέφωνο.

Δείτε επίσης : Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ: Διακοπές ρεύματος την Παρασκευά (9/9/22) στην Αττική

Μέχρι να λυθεί το πρόβλημα, οι πολίτες θα ξεκινήσουν μέσα στη βδομάδα τις εγγραφές τους στα φαρμακεία σύμφωνα με το newsbomb.gr , χωρίς την υποχρέωση του κινητού τηλεφώνου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close