Πύργος-Θύμιος-Μπουγάς

Πύργος: Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του Θύμιου Μπουγά απο τον Πύργο όπου ήταν εξαφανισμένος 49 ημέρες.

Ο Θύμιος Μπουγάς είχε πέσει θύμα bullying από 11 τραμπούκους. Ο Θύμιος έβγαινε τις νύχτες και κάλυπτε το πρόσωπό του με μία χειρουργική μάσκα για να μην τρομάζουν τα παιδιά επίσης τα τελευταία χρόνια έψαχνε αποφάγια στα σκουπίδια κι ύστερα κρυβόταν. Δείτε παρακάτω:

Πύργος-Θύμιος-Μπουγάς

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις! Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση

Ο Θύμιος, που είχε εξαφανιστεί μετά από ανηλεές bullying που υπέστη από 11 τραμπούκους εντοπίστηκε μετά από 1μιση μήνα. Όπως έγινε γνωστό έβγαινε μόνο τις νύχτες, έψαχνε αποφάγια στα σκουπίδια κι ύστερα κρυβόταν πάλι σε ένα ερειπωμένο σπίτι μόλις 300 μέτρα από το δικό του.

Ο άνθρωπος δεν ήξερε καν ότι τον αναζητούσαν αφού έτσι είχε μάθει να ζει στη σκιά. O Θύμιος βρέθηκε 49 ημέρες μετά, 300 μόλις μέτρα από το σπίτι του… Για 1,5 μήνα τον έψαχναν όλοι παντού.

Δείτε ακόμη ΣΟΚ: Νεκρός βρέθηκε πασίγνωστος ηθοποιός

Εκείνος έβγαινε μόνο τις νύχτες, έψαχνε αποφάγια στα σκουπίδια κι ύστερα κρυβόταν πάλι στο νέο του καταφύγιο, ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Άγιο Σπυρίδωνα.

Έτσι ζούσε τα τελευταία χρόνια, από τότε που το τροχαίο ατύχημα άλλαξε τη ζωή του. Έβγαινε τις νύχτες και κάλυπτε το πρόσωπό του με μία χειρουργική μάσκα για να μην τρομάζουν τα παιδιά.

Από τις 4 Μαΐου δεν είχε δώσει ένα σημάδι ζωής. Αθόρυβος… Σε μια γειτονιά γεμάτη ζωή, αλλά δεν τον κατάλαβε κανείς.

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ: 8 σημειώματα σοκ στον τόπο της δολοφονίας

Ο Θύμιος εξετάστηκε ήδη από τους γιατρούς στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του. «Δεν ήξερα ότι με ψάχνετε», ήταν η μοναδική φράση που είπε στους αστυνομικούς. Και πώς να το ξέρει, αφού όλα αυτά τα χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε κανείς…

Ακόμα κι όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα μετά το άγριο bullying που υπέστη από 11 ψευτονταήδες. Τον κυνηγούσαν και τον αποκαλούσαν τρελό, ο ίδιος όμως αποφάσισε να μην κάνει μήνυση.

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις -Το πανάκι και το πρόσωπο κλειδί

Ο Δήμαρχος Πύργου, δεσμεύτηκε να μεσολαβήσει ώστε ο Θύμιος να βρει ένα κανονικό σπίτι, μια εποχιακή εργασία και να κινηθούν και πάλι οι διαδικασίες για τη λήψη προνοιακού επιδόματος το οποίο δικαιούται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close